Надзорним камерама “уловили” два возила са неодговарајућим таблицама

05.05.2022. 15:01
1
ИЗВОР: radiofoca.com

Припадници полицијске управе Фоча, надзорним камерама за препознавање регистарских таблица, евидентирали су два кривична дјела фалсификовања исправа на подручју општина Ново Горажде и Вишеград.

Полиција је у Новом Горажду радом на терену идентификовала лице чији су иницијали Б.Ж. из Горажда које се сумњичи да је починило кривично дјело посебни случајеви фалсификовања исправе, саопштено је из Полицијске управе Фоча.

Надзорном камером у Новом Горажду 24. априла регистрован је пролазак теретног моторног возила марке „мерцедес“ на којем су се налазиле таблице чија је важност потврде о регистрацији истекла, а извршеним провјерама утврђено је да су таблице неприпадајуће за наведено возило.

Лице Б.Ж. је признало извршење кривичног дјела и након комплетирања предмета Окружном јавном тужилаштву Источно Сарајево биће достављен извјештај.

Вишеградска полиција идентификовала је лице чији су инцијали И.М. из Вишеграда које се сумњичи да је починило кривично дјело посебни случајеви фалсификовања исправе.

Надзорном камером у Вишеграду 3. маја регистрован је пролазак путничког возила марке “ауди“ на којем су се налазиле таблице којима је истекла важност потврде о регистрацији.

Извршеним провјерама утврђено је да су таблице неприпадајуће за наведено возило, а осумњичено лице је признало извршење кривичног дјела.

У току је даљи рад на документовању кривичног дјела  након чега ће Окружном јавном тужилаштву Источно Сарајево против лица И.М. бити достављен одговарајући извјештај.

Коментари 1
  • Generic placeholder image
    Voxpopuli 05.05.2022. 16:39
    Sad je meni jasno sto ovi nasi idu bez tablica.
Повезане вијести
Фоча: Службеник осумњичен да је оштетио клијента банке за 20.000 КМ Фоча: Службеник осумњичен да је оштетио клијента банке за 20.000 КМ
Пронађено беживотно тијело Драге Танасковића Пронађено беживотно тијело Драге Танасковића
Пријављено да је возач дјетету нудио новац и вожњу Пријављено да је возач дјетету нудио новац и вожњу
Најчитаније
  • Годишњица срамне арбитраже за Добрињу
    12h 4m
    0
  • „Дом инвест“ гради дом за вас
    9h 33m
    0
  • Џудисти из Српске дигли глас против актуелног руководства
    8h 51m
    0
  • Паљани на поклоничком путовању у манастир Хиландар
    3h 47m
    0
  • Сјећање на страдале – 25 година од НАТО бомбардовања РТС-а
    8h 15m
    0