Nadzornim kamerama “ulovili” dva vozila sa neodgovarajućim tablicama

05.05.2022. 15:01
1
IZVOR: radiofoca.com

Pripadnici policijske uprave Foča, nadzornim kamerama za prepoznavanje registarskih tablica, evidentirali su dva krivična djela falsifikovanja isprava na području opština Novo Goražde i Višegrad.

Policija je u Novom Goraždu radom na terenu identifikovala lice čiji su inicijali B.Ž. iz Goražda koje se sumnjiči da je počinilo krivično djelo posebni slučajevi falsifikovanja isprave, saopšteno je iz Policijske uprave Foča.

Nadzornom kamerom u Novom Goraždu 24. aprila registrovan je prolazak teretnog motornog vozila marke „mercedes“ na kojem su se nalazile tablice čija je važnost potvrde o registraciji istekla, a izvršenim provjerama utvrđeno je da su tablice nepripadajuće za navedeno vozilo.

Lice B.Ž. je priznalo izvršenje krivičnog djela i nakon kompletiranja predmeta Okružnom javnom tužilaštvu Istočno Sarajevo biće dostavljen izvještaj.

Višegradska policija identifikovala je lice čiji su incijali I.M. iz Višegrada koje se sumnjiči da je počinilo krivično djelo posebni slučajevi falsifikovanja isprave.

Nadzornom kamerom u Višegradu 3. maja registrovan je prolazak putničkog vozila marke “audi“ na kojem su se nalazile tablice kojima je istekla važnost potvrde o registraciji.

Izvršenim provjerama utvrđeno je da su tablice nepripadajuće za navedeno vozilo, a osumnjičeno lice je priznalo izvršenje krivičnog djela.

U toku je dalji rad na dokumentovanju krivičnog djela  nakon čega će Okružnom javnom tužilaštvu Istočno Sarajevo protiv lica I.M. biti dostavljen odgovarajući izvještaj.

Komentari 1
  • Generic placeholder image
    Voxpopuli 05.05.2022. 16:39
    Sad je meni jasno sto ovi nasi idu bez tablica.
Povezane vijesti
Fočanski svetac Budimir Sokolović - Dražin ispovjednik i Hristov mučenik Fočanski svetac Budimir Sokolović - Dražin ispovjednik i Hristov mučenik
Autom se zakucao u radar u Prnjavoru pa uhapšen Autom se zakucao u radar u Prnjavoru pa uhapšen
Foča: Službenik osumnjičen da je oštetio klijenta banke za 20.000 KM Foča: Službenik osumnjičen da je oštetio klijenta banke za 20.000 KM
Najčitanije
  • „Ako izađeš, bićeš zaklan“: Ispovijest Danila Beribake koji je preživio pakao Doborovoljačke ulice
    13h 41m
    12
  • Raspored bogosluženja za vaskršnje praznike u Istočnom Sarajevu i Sarajevu
    12h 37m
    0
  • U nedjelju narodno veselje kod Crkve Uspenja Presvete Bogorodice u Palama
    12h 41m
    1
  • Fočanski svetac Budimir Sokolović - Dražin ispovjednik i Hristov mučenik
    9h 34m
    0
  • Četrnaestogodišnji Miloš sa uživanjem se brine o porodičnom imanju
    11h 31m
    0