Награђен први корисник м:САТ телевизије у 2021. години

25.01.2021. 14:31
0
ИЗВОР: Катера

Компанија м:тел је наградила првог корисника м:САТ услуге у овој години. Здравко Радишковић из Станара је препознао све бенефите које доноси м:САТ, а управо он је и први корисник ове услуге у 2021. години, те га је компанија м:тел одлучила додатно обрадовати и поклонити му ТВ уређај из своје понуде, који ће му сасвим сигурно употпунити уживање уз најбоље телевизијске садржаје које нуди м:САТ.

Кориснику Здравку Радишковићу, телевизор је уручила Милица Кондић, портпарол компаније м:тел.

- Много сам захвалан на овом поклону, изненадили сте ме и обрадовали. Услуге м:тел-а користим дуги низ година, а м:САТ неколико седмица и веома сам задовољан - изјавио је Здравко Радишковић.

Нудећи најсавременија техничка рјешења и радећи интензивно на томе да сваком кориснику без обзира на локацију, обезбиједи све услуге, компанија м:тел је путем своје сателитске телевизије – м:САТ, омогућила телевизију и атрактивне садржаје доступне свима.

М:САТ је врло брзо постао познат по томе што у домове широм БиХ доноси пријем ТВ и радио програма који се дистрибуира преко сателита на било којој локацији у БиХ. За ову услугу не постоји техничко ограничење за реализацију, а испорука ТВ сигнала није ограничена кабловском мрежом или другим техничким предусловима.

Подсјећамо, м:САТ сателитска телевизија која је доступна свима у БиХ доноси преко 150 ТВ канала са најбољим спортским, домаћим, филмским и забавним садржајима на два телевизора истовремено.

Љубитељи спорта уз м:САТ могу да прате све важне спортске догађаје путем Арена Спорт канала који у ваше домове доносе фудбалске утакмице Лиге шампиона, Лиге Европе, Супер лиге Србије, Премијер лиге БиХ, утакмице италијанске Серие А, Француску Лигуе 1 као и друге важне спортске догађаје, попут рукометних, ватерполо и одбојкашких утакмица, НБА-а, утакмица АБА лиге, те Формуле 1.

Коментари 0
Повезане вијести
Признање Златни грб града Бањалука уручено Јелени Триван Признање Златни грб града Бањалука уручено Јелени Триван
М:тел љетна академија за студенте ИКТ усмјерења: Пријави се на праксу у августу М:тел љетна академија за студенте ИКТ усмјерења: Пријави се на праксу у августу
Активирајте м:тел услугу и узмите 5 ГБ мобилног интернета Активирајте м:тел услугу и узмите 5 ГБ мобилног интернета
Најчитаније
  • Радник пао са стуба и погинуо
    3h 34m
    0
  • Годишњица нуклеарне катастрофе у Чернобиљу
    10h 40m
    0
  • Деветоро жртава бомбардовања у Сурдулици у кући Милићевих
    9h 7m
    0
  • Радно вријеме за предстојеће републичке празнике у Источној Илиџи
    4h 49m
    0
  • Прије 26 годинa срушен Жежељев мост преко Дунава
    10h 59m
    0