Најмлађи учесник „Милионера“ достигао рекорд

23.10.2023. 13:45
0
ИЗВОР: n1info.rs

Вељко Ђурић (19) из Ниша је од првог до 13. питања у квизу „Милионер“ показао ријетко виђено знање, због чега је тек трећи такмичар у овој сезони који је дошао до 13. питања. Да је остао при својој интуицији и одлучио да одговори, Вељко би постао милионер. Међутим, ријешио је да одустане.

Вељко Ђурић је један од најмлађих такмичара квиза „Желите ли да постанете милионер?“. Има само 19 година, што значи да је двије године млађи од самог квиза.

- Трудим се да упијем знање и информације са свих страна. То је почело још на различитим такмишењима у основној школи, на којима сам углавном освајао прве награде. Имам различита интересовања, временом сам повезивао знања, па чак и када не знам одговор системом елиминације сам могао да одбацим нетачне и препознам тачне - објашњава Вељко за N1 свој успjех у „Милионеру“.

Захваљујући свом знању до сада је освојио преко 100 награда. Међутим, као најсвеобухватнију издваја државно признање – Сретењски орден који је добио са само 15 година.

Овај младић студира, а у будућности би волио да се бави неуромаркетингом, новом научном облашћу која повезује више дисциплина.

Поред тога се бави музиком и пише пиесме са својим другом Ђорђем. И то није све, Вељко дизајнира и одиећу, па је у студио N1 дошао у мајици коју је сам дизајнирао.

Вељко је изједначио рекорд који су прије њега држала двојица учесника квиза. На 13. питању је одустао јер је, како је казао, мислио да је већ освојио „лепу суму новца“ коју он и Ђорђе могу да потроше на стварање музике.

Међутим, да се ослонио и на интуицију постао би апсолутни рекордер и милионер.

- Чим су почели да се појављују одговори баш сам имао јаку интуицију, али је проблем што нисам имао утемељење у знању и зато нисам био сигуран - рекао је Вељко.

Тачан одговор је рекао водитељу, али се то више није рачунало јер је претходно објавио да одустаје.

Коментари 0
Повезане вијести
Џудистима Спарте четири одличја у Нишу Џудистима Спарте четири одличја у Нишу
Мајка поклонила бубрег ћерки и дала јој шансу за нови живот Мајка поклонила бубрег ћерки и дала јој шансу за нови живот
Стефана хендикеп није спријечио да заврши факултет са просјеком 9,76 и научи неколико језика Стефана хендикеп није спријечио да заврши факултет са просјеком 9,76 и научи неколико језика
Најчитаније
  • Вуковцима бесплатно полагање возачког испита
    13h 53m
    5
  • Бесплатни прегледи коже у Источном Сарајеву
    13h 35m
    0
  • Калдесићи Онтарио замијенили Источним Сарајевом
    14h 29m
    7
  • Прелиминарна ранг–листа за додјелу студентских стипендија Општине Источна Илиџа
    11h 24m
    0
  • Премјештени посмртни остаци Бате Живојиновића из Алеје заслужних грађана
    10h 26m
    0