Наложена забрана уласка Милошу Ковићу у БиХ, налогодавац није откривен

13.03.2022. 12:35
2
ИЗВОР: СРНА

Гранична полиција БиХ је у случају забране уласка у БиХ универзитетском професору Милошу Ковићу поступала по наложеним мјерама, потврдили су Срни из ове полицијске агенције, али нису хтјели открити налогодавца.

На упит Срне по чијем налогу је поступано приликом забране уласка у БиХ професору Ковићу на граничном прелазу Вардиште, из Граничне полиције су рекли да су њихови припадници искључиво корисници података и да поступају у складу са наложеним мјерама и информацијама садржаним у базама података.

  • Професору Милошу Ковићу забрањен улазак у БиХ
    12.03.2022. 21:49

    Припадници Граничне полиције БиХ данас су на прелазу Вардиште забранили улазак у БиХ професору на Одјељењу за историју Филозофског факултета у Београду Милошу Ковићу уз образложење да "представља...

БиХ
Професору Милошу Ковићу забрањен улазак у БиХ

Они су у одговору навели да Гранична полиција БиХ приликом обављања граничних провјера над особама поступа у складу са одредбама Закона о граничној контроли и одредбама Правилника о начину обављања граничних провјера и уноса података у путне исправе.

Из Граничне полиције су рекли да су гранични полицајци, између осталог, овлаштени и да обаве провјере у потражним и другим евиденцијама, а што се односи и на евиденције које воде друга надлежна тијела.

Припадници Граничне полиције БиХ јуче су на прелазу Вардиште забранили улазак у БиХ професору Ковићу уз образложење да "представља пријетњу по безбједност БиХ". 

Коментари 2
  • Generic placeholder image
    Neven 14.03.2022. 13:24
    Zajebo si se junače, nalogodavac može biti samo SDA i njihova perjanica Mehmedaga zvani Osa sa kupljenom diplomom. Zloupotrijebio svoj položaj, mora biti odan koji su mu kumovali falš diplomi i rukovodećem radnom mjestu.
  • Generic placeholder image
    Налогодавац 13.03.2022. 14:36
    Налогодавац може бити само СНСД,. нико други.
Повезане вијести
Човјек из БиХ налетио на змију дугу више од метар и пo (FOTO) Човјек из БиХ налетио на змију дугу више од метар и пo (FOTO)
Превозници у сталној битки за возаче Превозници у сталној битки за возаче
Најављено појачано кретање возила Еуфора у наредне двије седмице Најављено појачано кретање возила Еуфора у наредне двије седмице
Најчитаније
  • Програм прославе славе Храма Светог Василија Острошког
    15h 23m
    0
  • Мошти четири српска светитеља стигле у Храм Светог Саве
    5h 19m
    0
  • Нерадни дан у Српској
    17h 10m
    0
  • Велики успјех нашег тенисера Николе Голијанина
    12h 50m
    0
  • Дан побједе над фашизмом и Дан Европе
    16h 10m
    0