Naložena zabrana ulaska Milošu Koviću u BiH, nalogodavac nije otkriven

13.03.2022. 12:35
2
IZVOR: SRNA

Granična policija BiH je u slučaju zabrane ulaska u BiH univerzitetskom profesoru Milošu Koviću postupala po naloženim mjerama, potvrdili su Srni iz ove policijske agencije, ali nisu htjeli otkriti nalogodavca.

Na upit Srne po čijem nalogu je postupano prilikom zabrane ulaska u BiH profesoru Koviću na graničnom prelazu Vardište, iz Granične policije su rekli da su njihovi pripadnici isključivo korisnici podataka i da postupaju u skladu sa naloženim mjerama i informacijama sadržanim u bazama podataka.

  • Profesoru Milošu Koviću zabranjen ulazak u BiH
    12.03.2022. 21:49

    Pripadnici Granične policije BiH danas su na prelazu Vardište zabranili ulazak u BiH profesoru na Odjeljenju za istoriju Filozofskog fakulteta u Beogradu Milošu Koviću uz obrazloženje da "predstavlja...

BiH
Profesoru Milošu Koviću zabranjen ulazak u BiH

Oni su u odgovoru naveli da Granična policija BiH prilikom obavljanja graničnih provjera nad osobama postupa u skladu sa odredbama Zakona o graničnoj kontroli i odredbama Pravilnika o načinu obavljanja graničnih provjera i unosa podataka u putne isprave.

Iz Granične policije su rekli da su granični policajci, između ostalog, ovlašteni i da obave provjere u potražnim i drugim evidencijama, a što se odnosi i na evidencije koje vode druga nadležna tijela.

Pripadnici Granične policije BiH juče su na prelazu Vardište zabranili ulazak u BiH profesoru Koviću uz obrazloženje da "predstavlja prijetnju po bezbjednost BiH". 

Komentari 2
  • Generic placeholder image
    Neven 14.03.2022. 13:24
    Zajebo si se junače, nalogodavac može biti samo SDA i njihova perjanica Mehmedaga zvani Osa sa kupljenom diplomom. Zloupotrijebio svoj položaj, mora biti odan koji su mu kumovali falš diplomi i rukovodećem radnom mjestu.
  • Generic placeholder image
    Nalogodavac 13.03.2022. 14:36
    Nalogodavac može biti samo SNSD,. niko drugi.
Povezane vijesti
Šta je potrebno za promjenu mjesta prebivališta? Šta je potrebno za promjenu mjesta prebivališta?
Raste broj prijavljenih slučajeva nasilja na internetu Raste broj prijavljenih slučajeva nasilja na internetu
Zabrinjavajuće projekcije: BiH u najgorem položaju u regionu Zabrinjavajuće projekcije: BiH u najgorem položaju u regionu
Najčitanije
  • Ragib Halilović – Heroj sa Grbavice
    6h 6m
    6
  • Selo koje je prokleo car Lazar i danas živi kletvu
    6h 11m
    1
  • Pet lica povrijeđeno u saobraćajnoj nezgodi na putu Ljubogošta - Podromanija
    7h 3m
    0
  • Tuga u Bileći, poginuo mladić iz Gacka
    19h 33m
    0
  • Saobraćajna nezgoda na putu Ljubogošta-Podromanija
    7h 17m
    0