Наставља се потрага за несталим дјечаком, укључују се дронови и хеликоптер

27.03.2021. 09:05
0
ИЗВОР: nezavisne.com

Из Цивилне заштите Невесиња позвали су све људе који су спремни да помогну да дођу од осам до десет сати у Сеоски дом у Крековима гдје ће добити распоред.

Моле се и мјештани Бојишта да прегледају штале и помоћне објекте посебно у близини дјечакове куће, преноси Аваз.

Данас ће се у акцију укључити Хеликоптерски сервис Републике Српске, припадници служби заштите и спашавања Требиње и дронови Цивилне заштите Републике Српске, пише Радио Невесеиње.

Јучерашња потрага, нажалост, није донијела никакве резултате. Претражен је терен Невесињског поља од Бојишта до Крекова и Плужина и нису пронађени никакви трагови који би се поуздано могли довести у везу са дјечаком.

Пас шарпланинац који је био са дјечаком када је посљедњи пут виђен прије нестанка вратио се кући јуче око 15 сати, док бицикл није пронађено.

Више од стотину припадника Горске службе спашавања БиХ са псима трагачима, полиција, цивилна заштита, ватрогасци, планинари, ловци, родбина и грађани Невесиња јуче су трагали за дјечаком.

Коментари 0
Повезане вијести
Иран мобилише војску у потрази за хеликоптером у којем је био Раиси Иран мобилише војску у потрази за хеликоптером у којем је био Раиси
Ирански званичник: Хеликоптер се срушио, живот предсједника у опасности Ирански званичник: Хеликоптер се срушио, живот предсједника у опасности
Нема одустајања: Потрага за рударом и даље траје Нема одустајања: Потрага за рударом и даље траје
Најчитаније
 • Апел грађанима у Источном Сарајеву: Чувајте се змија!
  13h 42m
  3
 • Прича о мртвој драгој – Ленка Дунђерски и Лаза Костић
  18h 56m
  0
 • Сутра прекид електричне енергије у Источној Илиџи
  9h 27m
  1
 • Брат министра БиХ Војина Мијатовића насмрт претучен у Београду
  17h 45m
  0
 • Милица Боровчанин ученик генерације СШЦ „Василије Острошки“
  15h 24m
  4