Настављен побједнички низ рогатичких кошаркаша

29.11.2021. 12:34
0
ИЗВОР: rogatica.ba

Настављен је побједнички низ рогатичких кошаркаша и у минулом седмом колу Прве лиге Републике Српске.

Екипа “Рогатице” је у гостима савладала “Будућност” из Бијељине резултатом 67:74. Изузевши несигурност на самом почетку утакмице и стартних 9:0 за домаћине, у наставку меча Рогатичани су показали зашто су међу фаворитима за освајање титуле ове сезоне. Сигурном игром, нарочито у сегменту одбране, у дербију овог кола рогатички тим извојевао је побједу која га значајно приближава остварењу зацртаних циљева.

Капитен екипе Немања Окиљевић предводио је “Рогатицу” до побједе са 19 поена. Пратили су га Лука Радмиловић и Никола Пилиндавић са по 13, те Мирослав Милидраг и Дејан Ивковић са 11, односно 8 поена. На скоку су били доминантни Пиландавић са 12 и Милидраг са 10 покупљених лопти.

– За нас је ово била веома важна побједа како због самог резултата, тако и због морала тима који нам је неопходан за наставак сезоне. Показали смо да и када не иде све по плану имамо чврстину и снагу да се издигнемо изнад тога и остваримо повољан резултат. Срећни смо због до сада остварених резултата и настављамо истим и још јачим интензитетом даље – поручују из клуба.

Коментари 0
Повезане вијести
Кошаркаши „Славије“ у суботу дочекују „Спартак“ из Приједора Кошаркаши „Славије“ у суботу дочекују „Спартак“ из Приједора
Николина Милић има сезону из снова: Европска титула круна каријере Николина Милић има сезону из снова: Европска титула круна каријере
Помоћ другима животна мисија Рогатичанкe Драганe Делић Помоћ другима животна мисија Рогатичанкe Драганe Делић
Најчитаније
  • Више од двије деценије од срамне арбитраже за Добрињу
    2h 1m
    0
  • Доктор Шупић обавио 42 прегледа у превентивној акцији у Источном Старом Граду
    14h 38m
    2
  • Паљани на поклоничком путовању у манастир Хиландар
    18h 26m
    0
  • Џудисти из Српске дигли глас против актуелног руководства
    23h 30m
    1
  • Млада Требињка једва чека да се шлепером запути на отворени пут
    18h 10m
    0