Nastavljen pobjednički niz rogatičkih košarkaša

29.11.2021. 12:34
0
IZVOR: rogatica.ba

Nastavljen je pobjednički niz rogatičkih košarkaša i u minulom sedmom kolu Prve lige Republike Srpske.

Ekipa “Rogatice” je u gostima savladala “Budućnost” iz Bijeljine rezultatom 67:74. Izuzevši nesigurnost na samom početku utakmice i startnih 9:0 za domaćine, u nastavku meča Rogatičani su pokazali zašto su među favoritima za osvajanje titule ove sezone. Sigurnom igrom, naročito u segmentu odbrane, u derbiju ovog kola rogatički tim izvojevao je pobjedu koja ga značajno približava ostvarenju zacrtanih ciljeva.

Kapiten ekipe Nemanja Okiljević predvodio je “Rogaticu” do pobjede sa 19 poena. Pratili su ga Luka Radmilović i Nikola Pilindavić sa po 13, te Miroslav Milidrag i Dejan Ivković sa 11, odnosno 8 poena. Na skoku su bili dominantni Pilandavić sa 12 i Milidrag sa 10 pokupljenih lopti.

– Za nas je ovo bila veoma važna pobjeda kako zbog samog rezultata, tako i zbog morala tima koji nam je neophodan za nastavak sezone. Pokazali smo da i kada ne ide sve po planu imamo čvrstinu i snagu da se izdignemo iznad toga i ostvarimo povoljan rezultat. Srećni smo zbog do sada ostvarenih rezultata i nastavljamo istim i još jačim intenzitetom dalje – poručuju iz kluba.

Komentari 0
Povezane vijesti
Košarkaši „Slavije“ u subotu dočekuju „Spartak“ iz Prijedora Košarkaši „Slavije“ u subotu dočekuju „Spartak“ iz Prijedora
Nikolina Milić ima sezonu iz snova: Evropska titula kruna karijere Nikolina Milić ima sezonu iz snova: Evropska titula kruna karijere
Pomoć drugima životna misija Rogatičanke Dragane Delić Pomoć drugima životna misija Rogatičanke Dragane Delić
Najčitanije
  • Godišnjica sramne arbitraže za Dobrinju
    22h 15m
    0
  • „Dom invest“ gradi dom za vas
    19h 44m
    0
  • Paljani na pokloničkom putovanju u manastir Hilandar
    13h 58m
    0
  • Džudisti iz Srpske digli glas protiv aktuelnog rukovodstva
    19h 2m
    1
  • Doktor Šupić obavio 42 pregleda u preventivnoj akciji u Istočnom Starom Gradu
    10h 10m
    0