Настављена потрага за двојицом утопљеника у Сави

04.08.2019. 11:14
0
ИЗВОР: СРНА

Настављена је потрага за двојицом утопљеника који су заједно са чамцем нестали у ријеци Сави код скеле у Црњелову код Бијељине.
Трага се за Цвиком Симићем /56/ и Љубом Мићићем /56/ из мјесне заједнице Градац, који раде у Аустрији и дошли су у завичај на годишњи одмор. 

У полицији је Срни речено да су у потрагу укључени рониоци, Гранична полиција са чамцима и припадници Жандармерије Полицијске управе Бијељина. 

Потрага је синоћ обустављена због лоше видљивости након што су рониоци клуба "Пантери" претражили 150 метара квадратних на дубини до шест метара. 

Очевици су навели да се чамац у којем су била два мушкарца преврнуо и потонуо у Сави јуче у 15.20 часова и да је све трајало краће од пет минута. 

До мјеста несреће веома брзо је стигао други чамац, који се затекао на Сави, али нису успјели да им помогну, нити да пронађу утопљенике. 

Коментари 0
Повезане вијести
И полиција у Српској трага за убицом полицајца И полиција у Српској трага за убицом полицајца
Како је и због чега потрага за литијумом постала глобална топ-тема Како је и због чега потрага за литијумом постала глобална топ-тема
Иран мобилише војску у потрази за хеликоптером у којем је био Раиси Иран мобилише војску у потрази за хеликоптером у којем је био Раиси
Најчитаније
  • Реноом из '84. кренули с Јахорине у Париз, продају километре за Милоша
    7h 10m
    3
  • Дан када је убијен Карађорђе – отац модерне српске државе
    17h 9m
    0
  • Земљотрес у БиХ
    8h 45m
    0
  • Ватрогасци из Хан Пијеска спасили мушкарца палог са литице у провалију
    16h 6m
    0
  • Мајдов: Бог одлучује ко ће да буде најбољи, а ми ћемо да дамо све од себе!
    10h 49m
    9