Настављена потрага за двојицом утопљеника у Сави

04.08.2019. 11:14
0
ИЗВОР: СРНА

Настављена је потрага за двојицом утопљеника који су заједно са чамцем нестали у ријеци Сави код скеле у Црњелову код Бијељине.
Трага се за Цвиком Симићем /56/ и Љубом Мићићем /56/ из мјесне заједнице Градац, који раде у Аустрији и дошли су у завичај на годишњи одмор. 

У полицији је Срни речено да су у потрагу укључени рониоци, Гранична полиција са чамцима и припадници Жандармерије Полицијске управе Бијељина. 

Потрага је синоћ обустављена због лоше видљивости након што су рониоци клуба "Пантери" претражили 150 метара квадратних на дубини до шест метара. 

Очевици су навели да се чамац у којем су била два мушкарца преврнуо и потонуо у Сави јуче у 15.20 часова и да је све трајало краће од пет минута. 

До мјеста несреће веома брзо је стигао други чамац, који се затекао на Сави, али нису успјели да им помогну, нити да пронађу утопљенике. 

Коментари 0
Повезане вијести
Иран мобилише војску у потрази за хеликоптером у којем је био Раиси Иран мобилише војску у потрази за хеликоптером у којем је био Раиси
Ирански званичник: Хеликоптер се срушио, живот предсједника у опасности Ирански званичник: Хеликоптер се срушио, живот предсједника у опасности
Пронађено тијело мушкарца у ријеци Сави Пронађено тијело мушкарца у ријеци Сави
Најчитаније
 • Рагиб Халиловић – Херој са Грбавице
  11h 11m
  7
 • Село које је проклео цар Лазар и данас живи клетву
  11h 16m
  1
 • Пет лица повријеђено у саобраћајној незгоди на путу Љубогошта - Подроманија
  12h 8m
  0
 • Саобраћајна незгода на путу Љубогошта-Подроманија
  12h 22m
  0
 • Паљанин Горан Круљ освојио злато на Eвропском првенству у дизању тегова
  23h 11m
  0