Наташа треба помоћ у великој борби за здравље

04.12.2023. 12:58
0
ИЗВОР: srpskainfo.com

Млада Наташа Ћејић (27) из Лакташа, која се дуго бори са озбиљним и великим здравственим проблемима, поново треба помоћ. Здравствено стање јој се поново закомпликовало, а лијечење мора да настави.

Због специфичних здравствених проблема, лијечи се у Београду, а, како каже, само један преглед кошта 200 марака.

- Задње двије операције тумора испод ребара биле су у мају и јулу. Промјене су се поново појавиле. Треба да обавим преглед неуролога, гастроентеролога, ендокринолога и хирурга, а затим слиједе терапије – каже Наташа за Српскаинфо.

Oва млада дјевојка се лијечила и од серопозитивног реуматоидног артритиса, има ерозију грлића материце, потврђена јој је реактивна хипогликемија и церебрална артеросклероза. Од дјетињства се бори са тешким обликом астме, а одстранила је и жучну кесу.

Они који су у прилици, новац за њено лијечење могу да уплате у АТОСБАНК на име Наташа Ћејић, Помоћ за лијечење 567-603-50002543-31.

Коментари 0
Повезане вијести
“Умјесто да ја помажем људима, људи помажу мени”: Наташа поново мора у Београд “Умјесто да ја помажем људима, људи помажу мени”: Наташа поново мора у Београд
Наташи је потребна наша помоћ у њеној великој борби: “Недостаје јој још 300 КМ” Наташи је потребна наша помоћ у њеној великој борби: “Недостаје јој још 300 КМ”
Наташи Ћејић потребна помоћ добрих људи Наташи Ћејић потребна помоћ добрих људи
Најчитаније
  • Возач камиона погинуо у судару са аутобусом
    22h 15m
    0
  • Жена побиједила пет карцинома и живи без 11 органа
    14h 43m
    1
  • Божовић: Ми бранимо Републику Српску, а ви свој прљави капитал!
    20h 16m
    2
  • Код Будве уловљена плава ајкула тешка скоро 200 килограма
    21h 8m
    1
  • Директору Средњошколског центра Фоча горјело возило
    21h 13m
    0