Наташа успјешно оперисана: Опоравак зависи и од наше помоћи (ФОТО)

20.04.2024. 21:21
0
ИЗВОР: К3

Млада Наташа Ћејић из Лакташа, која се дуго бори са озбиљним здравственим проблемима, поново треба помоћ. Иако је прошлог мјесеца успјешно по пети пут оперисана у Београду, здравствено стање јој се поново закомпликовало, а лијечење мора да настави.

- Свака борба у животу оставља по једну рану, а свака у себи крије неку причу. Причу која каже: “Преживјела сам и ово 5x” – навела је Наташа на свом Фејсбук профилу.

Због специфичних здравствених проблема, Наташа се лијечи у Београду, а, како каже, само један преглед кошта 200 марака. Да би отишла на преглед мора да изнајми ауто, а само за специјалну исхрану треба 400 КМ за мјесец дана.

- Посљедње двије операције тумора испод ребара биле су у мају и јулу. Промјене су се поново појавиле. Требам да обавим преглед неуролога, гастроентеролога, ендокринолога и хирурга, а затим слиједе терапије – рекла је Наташа.

Ова млада дјевојка се лијечила и од серопозитивног реуматоидног артритиса, има ерозију грлића материце, потврђена јој је реактивна хипогликемија и церебрална артеросклероза. Од дјетињства се бори са тешким обликом астме, а одстранила је и жучну кесу.

Они који су у прилици, новац за њено лијечење могу да уплате у АТОСБАНК на име Наташа Ћејић, Помоћ за лијечење 567-603-50002543-31.

Коментари 0
Повезане вијести
Наташи Ћејић потребна наша помоћ Наташи Ћејић потребна наша помоћ
Најчитаније
 • Операција ''Лукавац 93'' - Трново, Бјелашница и Игман
  9h 41m
  4
 • Идентификован нападач на дијете и мајку због натписа "делије север"
  22h 36m
  12
 • Сјећање на некадашњи Дан младости – 25. мај (ВИДЕО)
  9h 43m
  2
 • Мајка избола кћерку кад су дошли социјални радници
  6h 5m
  0
 • Сукоб навијача у центру Сарајева
  22h 40m
  3