Наташа успјешно оперисана: Опоравак зависи и од наше помоћи (ФОТО)

20.04.2024. 21:21
0
ИЗВОР: К3

Млада Наташа Ћејић из Лакташа, која се дуго бори са озбиљним здравственим проблемима, поново треба помоћ. Иако је прошлог мјесеца успјешно по пети пут оперисана у Београду, здравствено стање јој се поново закомпликовало, а лијечење мора да настави.

- Свака борба у животу оставља по једну рану, а свака у себи крије неку причу. Причу која каже: “Преживјела сам и ово 5x” – навела је Наташа на свом Фејсбук профилу.

Због специфичних здравствених проблема, Наташа се лијечи у Београду, а, како каже, само један преглед кошта 200 марака. Да би отишла на преглед мора да изнајми ауто, а само за специјалну исхрану треба 400 КМ за мјесец дана.

- Посљедње двије операције тумора испод ребара биле су у мају и јулу. Промјене су се поново појавиле. Требам да обавим преглед неуролога, гастроентеролога, ендокринолога и хирурга, а затим слиједе терапије – рекла је Наташа.

Ова млада дјевојка се лијечила и од серопозитивног реуматоидног артритиса, има ерозију грлића материце, потврђена јој је реактивна хипогликемија и церебрална артеросклероза. Од дјетињства се бори са тешким обликом астме, а одстранила је и жучну кесу.

Они који су у прилици, новац за њено лијечење могу да уплате у АТОСБАНК на име Наташа Ћејић, Помоћ за лијечење 567-603-50002543-31.

Коментари 0
Повезане вијести
Наташи Ћејић потребна наша помоћ Наташи Ћејић потребна наша помоћ
Најчитаније
  • Одржане "Васкршње радости", један од најљепших догађаја у Источној Илиџи (ФОТО)
    22h 4m
    0
  • Родбина прислужила свијеће на "Новом Зејтинлику"
    18h 36m
    4
  • Породилишту у Источном Сарајеву уручени пакети поводом Недјеље Црвеног крста
    21h 20m
    0
  • Човјек из БиХ налетио на змију дугу више од метар и пo (FOTO)
    16h 58m
    0
  • Заплијењено 250 килограма кокаина
    13h 30m
    0