Nataša uspješno operisana: Oporavak zavisi i od naše pomoći (FOTO)

20.04.2024. 21:21
0
IZVOR: K3

Mlada Nataša Ćejić iz Laktaša, koja se dugo bori sa ozbiljnim zdravstvenim problemima, ponovo treba pomoć. Iako je prošlog mjeseca uspješno po peti put operisana u Beogradu, zdravstveno stanje joj se ponovo zakomplikovalo, a liječenje mora da nastavi.

- Svaka borba u životu ostavlja po jednu ranu, a svaka u sebi krije neku priču. Priču koja kaže: “Preživjela sam i ovo 5x” – navela je Nataša na svom Fejsbuk profilu.

Zbog specifičnih zdravstvenih problema, Nataša se liječi u Beogradu, a, kako kaže, samo jedan pregled košta 200 maraka. Da bi otišla na pregled mora da iznajmi auto, a samo za specijalnu ishranu treba 400 KM za mjesec dana.

- Posljednje dvije operacije tumora ispod rebara bile su u maju i julu. Promjene su se ponovo pojavile. Trebam da obavim pregled neurologa, gastroenterologa, endokrinologa i hirurga, a zatim slijede terapije – rekla je Nataša.

Ova mlada djevojka se liječila i od seropozitivnog reumatoidnog artritisa, ima eroziju grlića materice, potvrđena joj je reaktivna hipoglikemija i cerebralna arteroskleroza. Od djetinjstva se bori sa teškim oblikom astme, a odstranila je i žučnu kesu.

Oni koji su u prilici, novac za njeno liječenje mogu da uplate u ATOSBANK na ime Nataša Ćejić, Pomoć za liječenje 567-603-50002543-31.

Komentari 0
Povezane vijesti
Nataši Ćejić potrebna naša pomoć Nataši Ćejić potrebna naša pomoć
Najčitanije
 • Operacija ''Lukavac 93'' - Trnovo, Bjelašnica i Igman
  8h 35m
  4
 • Identifikovan napadač na dijete i majku zbog natpisa "delije sever"
  21h 30m
  11
 • Sjećanje na nekadašnji Dan mladosti – 25. maj (VIDEO)
  8h 37m
  2
 • Sukob navijača u centru Sarajeva
  21h 34m
  3
 • Majka izbola kćerku kad su došli socijalni radnici
  4h 59m
  0