Нешић: Нисмо још одлучили ко ће замијенити Лејлу Решић

04.06.2020. 11:00
0
ИЗВОР: ATV

Лидер ДНС-а Ненад Нешић потврдио је за "Независне новине" да ће кадар те странке Лејла Решић бити смијењена са позиције министра управе и локалне самоуправе РС, те додао да странка још није одлучила ко ће је замијенити на тој позицији.

- Нисмо још одлучили ко ће је замијенити. Углавном, биће то кадар ДНС-а. Лејла Решић дефинитивно одлази из Владе РС - рекао је Нешић.

Лејла Решић је рођена 8. децембра 1981. године у Приједору. Основну школу и гимназију завршила је у Приједору. Дипломирала је 2006. године на Факултету политичких наука у Сарајеву, одсјек журналистика. 

За министра управе и локалне самоуправе Републике Српске изабрана је 29. децембра 2010. године као члан владе Александра Џомбића, а на ту функцију је касније бирана и као члан прве и друге владе Жељке Цвијановић, а на челу истог министарства остала је и у влади Радована Вишковића.

ДНС ће данас одржати ванредну сједницу Предсједништва, у просторијима Главног одбора ове странке у Бањалуци.

Коментари 0
Повезане вијести
Одсуство радника из Републике Српске поводом Дана Српске правдали годишњим одмором Одсуство радника из Републике Српске поводом Дана Српске правдали годишњим одмором
Нешић: Суспендован полицијски службеник који је величао "Олују" Нешић: Суспендован полицијски службеник који је величао "Олују"
Нешић тражи санкције за службеника Дирекције за координацију полицијских тијела БиХ због спорне тетоваже Нешић тражи санкције за службеника Дирекције за координацију полицијских тијела БиХ због с...
Најчитаније
  • У Источном Сарајеву лишено слободе осам лица
    23h 24m
    12
  • Петогодишњак се угушио чепом од сока
    18h 8m
    0
  • Упозорење метеоролога за вечерас и сутра
    17h 21m
    0
  • Априлска пензија 30. априла
    19h 29m
    3
  • Никола Голијанин освојио Отворено првенство у тенису
    21h 42m
    1