Nešić: Nismo još odlučili ko će zamijeniti Lejlu Rešić

04.06.2020. 11:00
0
IZVOR: ATV

Lider DNS-a Nenad Nešić potvrdio je za "Nezavisne novine" da će kadar te stranke Lejla Rešić biti smijenjena sa pozicije ministra uprave i lokalne samouprave RS, te dodao da stranka još nije odlučila ko će je zamijeniti na toj poziciji.

- Nismo još odlučili ko će je zamijeniti. Uglavnom, biće to kadar DNS-a. Lejla Rešić definitivno odlazi iz Vlade RS - rekao je Nešić.

Lejla Rešić je rođena 8. decembra 1981. godine u Prijedoru. Osnovnu školu i gimnaziju završila je u Prijedoru. Diplomirala je 2006. godine na Fakultetu političkih nauka u Sarajevu, odsjek žurnalistika. 

Za ministra uprave i lokalne samouprave Republike Srpske izabrana je 29. decembra 2010. godine kao član vlade Aleksandra Džombića, a na tu funkciju je kasnije birana i kao član prve i druge vlade Željke Cvijanović, a na čelu istog ministarstva ostala je i u vladi Radovana Viškovića.

DNS će danas održati vanrednu sjednicu Predsjedništva, u prostorijima Glavnog odbora ove stranke u Banjaluci.

Komentari 0
Povezane vijesti
Odsustvo radnika iz Republike Srpske povodom Dana Srpske pravdali godišnjim odmorom Odsustvo radnika iz Republike Srpske povodom Dana Srpske pravdali godišnjim odmorom
Nešić: Suspendovan policijski službenik koji je veličao "Oluju" Nešić: Suspendovan policijski službenik koji je veličao "Oluju"
Nešić traži sankcije za službenika Direkcije za koordinaciju policijskih tijela BiH zbog sporne tetovaže Nešić traži sankcije za službenika Direkcije za koordinaciju policijskih tijela BiH zbog s...
Najčitanije
  • Vukovcima besplatno polaganje vozačkog ispita
    20h 59m
    5
  • Besplatni pregledi kože u Istočnom Sarajevu
    20h 41m
    0
  • Kaldesići Ontario zamijenili Istočnim Sarajevom
    21h 35m
    8
  • Preliminarna rang–lista za dodjelu studentskih stipendija Opštine Istočna Ilidža
    18h 30m
    0
  • Premješteni posmrtni ostaci Bate Živojinovića iz Aleje zaslužnih građana
    17h 32m
    0