Нешић: Вриједност радова 400.000 КМ, завршетак за три мјесеца

29.08.2019. 09:47
1
ИЗВОР: Srpska.info

У Источном Сарајеву озваничен је почетак радова на санацији дијела регионалног пута дужине 1,5 километара, чија је укупна вриједност 400.000 КМ.

Вршилац дужности директора ЈП - Путеви Републике Српске - Ненад Нешић изразио је задовољство што присуствује званичном почетку радова, за које се очекује да ће бити окончани за 90 радних дана.

Он је навео да је ово једна од инвестиција - Путева РепубликеСрпске - на подручју Источног Сарајева, те напоменуо да се ради и реконструкција пута Тријангла – Јасик.

Слика

Начелник општине Источно Ново Сарајево Љубиша Ћосић навео је да је ријеч о рехабилитација пута у насељу Миљевићи, цијелом дужином Улице војводе Момчила Ђујића.

Директор предузећа – Романијапутеви - Мирко Пандуревић изјавио је да очекује да ће за 90 радних дана бити завршен посао јер ово предузеће има довољно механизације и људства.

– То је реалан и оптималан рок и надамо се да неће бити невремена или сличних појава које би нас омеле у реализацији – додао је Пандуревић.

Коментари 1
  • Generic placeholder image
    Gost 29.08.2019. 10:22
    1500 metara, 90 radnih dana?! ahahahhahaha! Rekord za Ginisove knjige...
Повезане вијести
У току средњошколски хуманитарни базар у Источном Сарајеву (ФОТО) У току средњошколски хуманитарни базар у Источном Сарајеву (ФОТО)
Вечерас премијера документарног филма "Прича поносног пука" Вечерас премијера документарног филма "Прича поносног пука"
Сутра обустава саобраћаја на подручју Полицијске управе Источно Сарајево Сутра обустава саобраћаја на подручју Полицијске управе Источно Сарајево
Најчитаније
  • Данас обустава саобраћаја на подручју Полицијске управе Источно Сарајево
    4h 7m
    0
  • Власника воле више од себе: Топ 10 раса паса који су љековити за душу и мисли
    17h 4m
    0
  • Мушкарац се запалио испред суда (ВИДЕО)
    15h 26m
    0
  • Мирном шетњом у Добровољачкој улици обиљежене 32 године од злочина
    1h 18m
    1
  • У понедјељак обиљежавање Дана одбране Илиџе
    17h 40m
    3