Несрећа код Градишке са трагичним епилогом: Погинуо мушкарац!

27.04.2024. 19:17
0
ИЗВОР: glassrpske.com

У несрећи која се догодила у мјесту Врбашка код Градишке једно лице је погинуло, потврђено је АТВ-у.

- Полицијској управи Градишка, 27.04.2024. године око 15,20 часова пријављено је да је на магистралном путу Градишка – Козарска Дубица, у мјесту Врбашка, град Градишка, дошло до саобраћајне незгоде слијетањем путничког аутомобила са коловоза. Полицијски службеници ПУ Градишка, извршили су увиђај на лицу мјеста којом приликом је утврђено да је лице иницијала А. Ф. из Жепча, управљало са путничким аутомобилом марке „Мерцедес“, те слетјело са коловоза.

Лице А. Ф. је задобило тјелесне повреде те је превезено у Службу хитне помоћи Градишка, гдје је након краћег времена преминуло", саопштено је из Полиције.

О свему наведеном обавијештен је дежурни окружни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бања Лука, који се изјаснио да у наведеном догађају нема елемената кривичног дјела, те да се након комплетирања предмета достави извјештај о предузетим мјерама и радњама.

Коментари 0
Повезане вијести
Радник пао са стуба и погинуо Радник пао са стуба и погинуо
Четири малољетника ухапшена након проналаска пиштоља код ученика у Градишци Четири малољетника ухапшена након проналаска пиштоља код ученика у Градишци
Ученик у школу донио оквир од пиштоља, полиција истражује случај Ученик у школу донио оквир од пиштоља, полиција истражује случај
Најчитаније
  • Програм прославе славе Храма Светог Василија Острошког
    13h 42m
    0
  • Мошти четири српска светитеља стигле у Храм Светог Саве
    3h 38m
    0
  • Нерадни дан у Српској
    15h 29m
    0
  • Велики успјех нашег тенисера Николе Голијанина
    11h 9m
    0
  • Дан побједе над фашизмом и Дан Европе
    14h 29m
    0