Nesreća kod Gradiške sa tragičnim epilogom: Poginuo muškarac!

27.04.2024. 19:17
0
IZVOR: glassrpske.com

U nesreći koja se dogodila u mjestu Vrbaška kod Gradiške jedno lice je poginulo, potvrđeno je ATV-u.

- Policijskoj upravi Gradiška, 27.04.2024. godine oko 15,20 časova prijavljeno je da je na magistralnom putu Gradiška – Kozarska Dubica, u mjestu Vrbaška, grad Gradiška, došlo do saobraćajne nezgode slijetanjem putničkog automobila sa kolovoza. Policijski službenici PU Gradiška, izvršili su uviđaj na licu mjesta kojom prilikom je utvrđeno da je lice inicijala A. F. iz Žepča, upravljalo sa putničkim automobilom marke „Mercedes“, te sletjelo sa kolovoza.

Lice A. F. je zadobilo tjelesne povrede te je prevezeno u Službu hitne pomoći Gradiška, gdje je nakon kraćeg vremena preminulo", saopšteno je iz Policije.

O svemu navedenom obaviješten je dežurni okružni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka, koji se izjasnio da u navedenom događaju nema elemenata krivičnog djela, te da se nakon kompletiranja predmeta dostavi izvještaj o preduzetim mjerama i radnjama.

Komentari 0
Povezane vijesti
Radnik pao sa stuba i poginuo Radnik pao sa stuba i poginuo
Četiri maloljetnika uhapšena nakon pronalaska pištolja kod učenika u Gradišci Četiri maloljetnika uhapšena nakon pronalaska pištolja kod učenika u Gradišci
Učenik u školu donio okvir od pištolja, policija istražuje slučaj Učenik u školu donio okvir od pištolja, policija istražuje slučaj
Najčitanije
  • Program proslave slave Hrama Svetog Vasilija Ostroškog
    17h 2m
    0
  • Mošti četiri srpska svetitelja stigle u Hram Svetog Save
    6h 58m
    0
  • Neradni dan u Srpskoj
    18h 49m
    0
  • Veliki uspjeh našeg tenisera Nikole Golijanina
    14h 29m
    0
  • Dan pobjede nad fašizmom i Dan Evrope
    17h 49m
    0