Ни десет мјесеци од бруталног убиства полицајаца се не назире рјешење

26.08.2019. 10:40
0
ИЗВОР: Avaz.ba

Десет мјесеци прошло је од бруталног убиства сарајевских полицајца на Алипашином Пољу у Сарајеву Адиса Шеховића и Давора Вујиновића. Помака у истрази нема, рјешавање овог кривичног дјела још не назире.

Из Тужилаштва су рекли да немају никаквих нових информација за медије и да се чека тужилачка одлука.

Полицајци Шеховић и Вујиновић су убијени у зору 26. октобра 2018. у Гетеовој улици, у Ц-фази Алипашиног Поља, сат и по прије завршетка смјене. Били су у службеном возилу када је на њих испаљено 30-ак метака. Прве информације биле су да су ликвидирани након што су затекли аутомафију у акцији крађе возила.

У наредним данима услиједила је серија хапшења оних који се могу довести у везу с овим злочином. У почетку је Његослав Милинковић именован као главни осумњичени те је ухапшен, али је убрзо пуштен јер је имао алиби. Потом су ухапшени Милош Обрадов, Стефан Самарџија и Срђан Соколовић те Срећко Трифковић.

Иако су пуштени након испитивања, поново су ухапшени, али убрзо и пуштени. Након што су се обратили медијима, поново су ухапшени и осумњичени за учешће у убиству полицајаца.

Но, ни десет мјесеци након убиства одговорних за убиство полицајаца нема.

Коментари 0
Повезане вијести
Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
Митрополит Хризостом служио вечерње у Саборном храму у Сарајеву Митрополит Хризостом служио вечерње у Саборном храму у Сарајеву
Митрополит Хризостом сутра служи вечерње у Саборном храму Митрополит Хризостом сутра служи вечерње у Саборном храму
Најчитаније
  • Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
    12h 39m
    0
  • Преминуо Војислав Чаркић - наш добри прота Војо
    3h 37m
    7
  • Сјећање на Миломира Јањића Зеку
    12h 3m
    0
  • Годишњица смрти предсједника СФРЈ Јосипа Броза Тита
    10h 18m
    12
  • Годишњица херојске погибије пилота Миленка Павловића
    11h 57m
    0