Никола Голијанин освојио завршни тениски Мастерс турнир

21.10.2024. 15:57
1
ИЗВОР: katera.news

Претходног викенда је организован Мастерс Добој 2024. у истоименом граду, а најсјајнија медаља отишла је у руке Николе Голијанина из Источног Сарајева.

Уједно и завршни турнир за јуниоре до 12 година старости окупио је осам најбоље рангираних дјецака и дјевојчица Босне и Херцеговине.

Према ријечима његовог тренера Саше Вуковића, Никола је током турнира показао одличну игру и заслужено побиједио све мечеве које је одиграо на турниру, чиме је потврдио статус једног од најперспективнијих младих тенисера у нашој земљи.

- Веома сам срећан и поносан на Николу. Ова побједа је резултат његовог труда, рада и посвећености на тренинзима, и сигуран сам да ће га овај успјех мотивисати да још више ради. Вјерујем да ће у будућности остварити још веће успјехе и представљати себе, свој град и своју земљу на највећим тениским турнирима. Поносан сам што имам прилику да радим са њим – рекао је за портал „Катера“ Вуковић, истичући да је Никола, не само одличан тенисер, већ и одличан дјечак.

Слика

Фото: Уступљена фотографија

Да ова побједа представља велики успјех за овог младог тенисера и показатељ је да Николина тениска каријера иде у добром правцу, сагласан је и Николин отац Игор Голијанин.

Он је у разговору за наш портал подсјетио да се овим турниром завршава тениска сезона за ову годину, у оквиру које је, истиче, Никола остварио низ одличних резултата у оквиру домаћег првенства и на међународним текамичењима.

- Поред овог успјеха значајно је и учешће на Европском првенству (Summer cup) у Нимбергу у Њемачкој, на којем је са репрезентацијом БиХ освојио треће мјесто у зони, односно укупно девето мјесто изгубивши од Словачке која је на крају освојила Европско првенство – истакао је Голијанин.

Коментари 1
  • Generic placeholder image
    Sanja 21.10.2024. 19:55
    BRAVO!
Повезане вијести
Представљена издања Универзитета у Источном Сарајеву на београдском сајму књига Представљена издања Универзитета у Источном Сарајеву на београдском сајму књига
Отварање Центра за дигиталне иновације у четвртак на Електротехничком факултету Отварање Центра за дигиталне иновације у четвртак на Електротехничком факултету
Јахорина боља од Радничког на премијери пред својом публиком Јахорина боља од Радничког на премијери пред својом публиком
Најчитаније
  • Крвава бајка – масовно стријељање ђака у Крагујевцу
    20h 23m
    3
  • Пале: Ухапшено лице због наношења тешких тјелесних повреда
    19h 12m
    0
  • „Пуцајте, ја и даље држим час“ - Херојска прича о страдању професора из Крагујевца
    19h 56m
    9
  • Најављени прекиди у испоруци електричне енергије
    9h 42m
    0
  • У „Бајадери“ пронађени црви
    19h 31m
    1