Његош Михајловић неприкосновен у алпском скијању

27.03.2022. 09:44
1
ИЗВОР: katera.news

Паљански такмичар и члан спортске секције Удружења за помоћ родитељима и омладини са посебним потребама "Сунце" Његош Михајловић постао је шампион БиХ у алпском скијању.

Такмичење је одржано током јучерашњег дана на Бјелашници, у конкуренцији од око 30 такмичара из читаве земље.

Михајловићу је ово шеста узастопна титула првака БиХ, а у Удружењу "Сунце" не крију задовољство његовим досадашњим учинком и залагањем на скијашкој стази.

Осим алпског скијања, Његош је одличан и у нордијском скијању, атлетици, стоном тенису и другим спортовима, кроз која се такмичио на више различитих такмичења широм Европе и свијета.

Подсјећамо, раније је портал Катера писао о Михајловићевим спортским резултатима атлетици, гдје је освојио бронзану медаљу у трци на 400 м на Љетним олимпијским играма, одржаним 2019. године у Абу Дабију.

Такође, освојио је пето мјесто у скоку у даљ на истој Олимпијади. Такмичио се у нордијском скијању на Зимским олимпијским играма које су 2017. године одржане у Шладмингу, у Аустрији, освојивши пето и шесто мјесто.

Честитамо Његошу на оствареном успјеху, као и запосленима у Удружењу "Сунце" на изузетним успјесима свих њиховим такмичара из спортске секције.

Коментари 1
  • Generic placeholder image
    Neven 27.03.2022. 16:59
    Svaka čast mom mladom komšiji Njegošu na izuzetno postignutim rezultatima i odlikovanjima koje je zaslužio. Njego je veliki borac na svim sportskim takmičenjima i megdanima gdje postiže zavidne rezultate. Medalje su samo verifikacija upornosti i zalaganja da se uvijek postigne više i bolje. Samo mu poželjeti sreću i da uvijek bude na pravom putu-uspiješnosti.
Повезане вијести
Дани сјећања: „Југословенство, идеја која је Србе коштала милионских жртава“ Дани сјећања: „Југословенство, идеја која је Србе коштала милионских жртава“
У недјељу промоција књиге "Српско срце Јоханово" у Палама У недјељу промоција књиге "Српско срце Јоханово" у Палама
Хуманитарна премијера филма „Љубав Твоја и непослушност моја“ у Палама Хуманитарна премијера филма „Љубав Твоја и непослушност моја“ у Палама
Најчитаније
  • Сутра обустава саобраћаја на подручју Полицијске управе Источно Сарајево
    12h 20m
    0
  • Јереј Видак Вујадиновић - Дјечак
    23h 53m
    0
  • У Средњој школи „28. јуни“ одржан округли сто о значају и заштити менталног здравља (ФОТО)
    23h 34m
    0
  • Хуманитарна група „Вукови“ покренулa хуманитарну акцију за породицу Чечар са Пала
    10h 34m
    0
  • У току средњошколски хуманитарни базар у Источном Сарајеву (ФОТО)
    8h 24m
    0