Njegoš Mihajlović neprikosnoven u alpskom skijanju

27.03.2022. 09:44
1
IZVOR: katera.news

Paljanski takmičar i član sportske sekcije Udruženja za pomoć roditeljima i omladini sa posebnim potrebama "Sunce" Njegoš Mihajlović postao je šampion BiH u alpskom skijanju.

Takmičenje je održano tokom jučerašnjeg dana na Bjelašnici, u konkurenciji od oko 30 takmičara iz čitave zemlje.

Mihajloviću je ovo šesta uzastopna titula prvaka BiH, a u Udruženju "Sunce" ne kriju zadovoljstvo njegovim dosadašnjim učinkom i zalaganjem na skijaškoj stazi.

Osim alpskog skijanja, Njegoš je odličan i u nordijskom skijanju, atletici, stonom tenisu i drugim sportovima, kroz koja se takmičio na više različitih takmičenja širom Evrope i svijeta.

Podsjećamo, ranije je portal Katera pisao o Mihajlovićevim sportskim rezultatima atletici, gdje je osvojio bronzanu medalju u trci na 400 m na Ljetnim olimpijskim igrama, održanim 2019. godine u Abu Dabiju.

Takođe, osvojio je peto mjesto u skoku u dalj na istoj Olimpijadi. Takmičio se u nordijskom skijanju na Zimskim olimpijskim igrama koje su 2017. godine održane u Šladmingu, u Austriji, osvojivši peto i šesto mjesto.

Čestitamo Njegošu na ostvarenom uspjehu, kao i zaposlenima u Udruženju "Sunce" na izuzetnim uspjesima svih njihovim takmičara iz sportske sekcije.

Komentari 1
  • Generic placeholder image
    Neven 27.03.2022. 16:59
    Svaka čast mom mladom komšiji Njegošu na izuzetno postignutim rezultatima i odlikovanjima koje je zaslužio. Njego je veliki borac na svim sportskim takmičenjima i megdanima gdje postiže zavidne rezultate. Medalje su samo verifikacija upornosti i zalaganja da se uvijek postigne više i bolje. Samo mu poželjeti sreću i da uvijek bude na pravom putu-uspiješnosti.
Povezane vijesti
Stanišić prva, Đoković druga na Regionalnom takmičenju iz fizike Stanišić prva, Đoković druga na Regionalnom takmičenju iz fizike
Krađa u Palama Krađa u Palama
Paljanka Nataša Pavlović najbolja poenterka prvenstva BiH Paljanka Nataša Pavlović najbolja poenterka prvenstva BiH
Najčitanije
  • Više od dvije decenije od sramne arbitraže za Dobrinju
    23h 49m
    0
  • Krađa u Palama
    22h 7m
    0
  • Na današnji dan rođen Filip Višnjić
    29m
    0
  • Radnik pao sa zgrade, teško povrijeđen
    18h 34m
    0
  • Sa tržišta povučena ženska torba iz "Pepka"
    21h 22m
    0