Нова хапшења због криминала око возачких дозвола

18.10.2023. 13:18
0
ИЗВОР: glassrpske.com

Три лица, међу којима и службеница Полицијске управе Зворник, ухапшена су на подручју Зворника због сумње да су од 2019. године до данас на основу фалсификоване документације издавала возачке дозволе лицима на подручју општине Осмаци.

АТВ наводи да су слободе лишени службеница Полицијске станици Осмаци Г.С, запосленик у општини Шамац С.С, те М.М. из Шековића.

- Ухапшени су Г.С, С.С. и М.М. који ће након криминалистичке обраде, уз извјештај о почињеним кривичним дјелима, бити спроведени у Републичко јавно тужилаштво - саопштено је из Министарства унутрашњих послова Републике Српске.

С обзиром на то да је Г.С. службеница Полицијске управе Зворник, додају, она ће бити суспендована и против ње ће бити поднесена иницијатива за покретање дисциплинског поступка.

У току су претреси на више локација у Зворнику.

Ухапшенима се на терет стављају кривична дјела злоупотреба службеног положаја или овлаштења, примање мита, фалсификовање или уништавање службене исправе и навођење на овјеравање неистинитог садржаја.

Оперативну акцију проводе службеници Управе криминалистичке полиције МУП-а Српске и Полицијске управе Зворник, под надзором Републичког јавног тужилаштва на подручју Зворника.

Коментари 0
Повезане вијести
У којим случајевима вам одузимају возачку дозволу? У којим случајевима вам одузимају возачку дозволу?
У Зворнику нестала дјевојка У Зворнику нестала дјевојка
Дрогиран и без положеног возачког јурио "аудијем" 139 на час Дрогиран и без положеног возачког јурио "аудијем" 139 на час
Најчитаније
  • Сјећање на мајора Вука Чвору: Осам година од смрти
    10h 45m
    8
  • Данас Лазарева субота и Врбица
    13h 16m
    0
  • Мање склопљених бракова, млади све касније ступају у брачну заједницу
    10h 59m
    0
  • Сутра празник Цвијети
    10h 51m
    0
  • Несрећа код Градишке са трагичним епилогом: Погинуо мушкарац!
    3h 6m
    0