Nova hapšenja zbog kriminala oko vozačkih dozvola

18.10.2023. 13:18
0
IZVOR: glassrpske.com

Tri lica, među kojima i službenica Policijske uprave Zvornik, uhapšena su na području Zvornika zbog sumnje da su od 2019. godine do danas na osnovu falsifikovane dokumentacije izdavala vozačke dozvole licima na području opštine Osmaci.

ATV navodi da su slobode lišeni službenica Policijske stanici Osmaci G.S, zaposlenik u opštini Šamac S.S, te M.M. iz Šekovića.

- Uhapšeni su G.S, S.S. i M.M. koji će nakon kriminalističke obrade, uz izvještaj o počinjenim krivičnim djelima, biti sprovedeni u Republičko javno tužilaštvo - saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske.

S obzirom na to da je G.S. službenica Policijske uprave Zvornik, dodaju, ona će biti suspendovana i protiv nje će biti podnesena inicijativa za pokretanje disciplinskog postupka.

U toku su pretresi na više lokacija u Zvorniku.

Uhapšenima se na teret stavljaju krivična djela zloupotreba službenog položaja ili ovlaštenja, primanje mita, falsifikovanje ili uništavanje službene isprave i navođenje na ovjeravanje neistinitog sadržaja.

Operativnu akciju provode službenici Uprave kriminalističke policije MUP-a Srpske i Policijske uprave Zvornik, pod nadzorom Republičkog javnog tužilaštva na području Zvornika.

Komentari 0
Povezane vijesti
U kojim slučajevima vam oduzimaju vozačku dozvolu? U kojim slučajevima vam oduzimaju vozačku dozvolu?
U Zvorniku nestala djevojka U Zvorniku nestala djevojka
Drogiran i bez položenog vozačkog jurio "audijem" 139 na čas Drogiran i bez položenog vozačkog jurio "audijem" 139 na čas
Najčitanije
  • Program proslave slave Hrama Svetog Vasilija Ostroškog
    21h 33m
    0
  • Mošti četiri srpska svetitelja stigle u Hram Svetog Save
    11h 29m
    0
  • Neradni dan u Srpskoj
    23h 20m
    0
  • Veliki uspjeh našeg tenisera Nikole Golijanina
    19h 0m
    0
  • Dan pobjede nad fašizmom i Dan Evrope
    22h 20m
    0