Оба пехара из Фоче иду у Војковиће

20.08.2023. 11:10
0
ИЗВОР: sportdc.net

ТК МиМ опет је показао какве таленте има у своме клубу. На турниру у Фочи, који је окупио педесетак такмичара, ТК МиМ је освојио злато и сребро у категорији до девет година, те бронзу у старијој категорији.

У категорији до девет година клупско финале су играли Милица Рудуљић и Феђа Османовић. Обоје су са по седам побједа и само два изгубљена гема стигли у финале, а овај пут је славио Феђа и освојио злато.

У старијој категорији Ана Тошовић је заузела треће мјесто. Полуфинале је изгубила од четири године старијег ривала. Иако знатно млађа, Ана је доказала свој квалитет и стигла до двије меч лопте, али их није искористила, те је на крају изгубила. У мечу за треће мјесто је савладала Вука Грачанина, једног од бољих тенисера у БиХ у свом узрасту.

Тренери Милан Рудуљић и Љубица Срдановић су задовољни резултатом, иако, кажу, жале за неискориштеним меч лоптама Ане Тошовић са којима би отишла у финале.

Коментари 0
Повезане вијести
Сутра Света тајна Јелеосвећења у Храму Светог свештеномученика Петра у Војковићима Сутра Света тајна Јелеосвећења у Храму Светог свештеномученика Петра у Војковићима
У храму у Војковићима служено празнично вечерње богослужење (ФОТО) У храму у Војковићима служено празнично вечерње богослужење (ФОТО)
Наталија Сулавер освојила златну медаљу у Бањалуци Наталија Сулавер освојила златну медаљу у Бањалуци
Најчитаније
  • У паклу Скендерије
    14h 7m
    13
  • Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
    12h 51m
    0
  • Саобраћај у прекиду због удеса на путу Фоча-Гацко, седам лица повријеђено
    7h 36m
    0
  • НАТО авиони на Свјетски дан медија, прије 25 година, срушили зграду ТВ Нови Сад
    4h 35m
    0
  • Момчило Гаврић, дјечак храброг срца у војничком одијелу
    4h 41m
    0