Oba pehara iz Foče idu u Vojkoviće

20.08.2023. 11:10
0
IZVOR: sportdc.net

TK MiM opet je pokazao kakve talente ima u svome klubu. Na turniru u Foči, koji je okupio pedesetak takmičara, TK MiM je osvojio zlato i srebro u kategoriji do devet godina, te bronzu u starijoj kategoriji.

U kategoriji do devet godina klupsko finale su igrali Milica Ruduljić i Feđa Osmanović. Oboje su sa po sedam pobjeda i samo dva izgubljena gema stigli u finale, a ovaj put je slavio Feđa i osvojio zlato.

U starijoj kategoriji Ana Tošović je zauzela treće mjesto. Polufinale je izgubila od četiri godine starijeg rivala. Iako znatno mlađa, Ana je dokazala svoj kvalitet i stigla do dvije meč lopte, ali ih nije iskoristila, te je na kraju izgubila. U meču za treće mjesto je savladala Vuka Gračanina, jednog od boljih tenisera u BiH u svom uzrastu.

Treneri Milan Ruduljić i Ljubica Srdanović su zadovoljni rezultatom, iako, kažu, žale za neiskorištenim meč loptama Ane Tošović sa kojima bi otišla u finale.

Komentari 0
Povezane vijesti
Đoković igra sutra Đoković igra sutra
Đoković stiže u Pariz, sutra pred novinarima zajedno sa srpskim timom Đoković stiže u Pariz, sutra pred novinarima zajedno sa srpskim timom
Svesrpski sabor kulturnog stvaralaštva otadžbine i rasejanja od 28. avgusta u Vojkovićima Svesrpski sabor kulturnog stvaralaštva otadžbine i rasejanja od 28. avgusta u Vojkovićima
Najčitanije
  • Renoom iz '84. krenuli s Jahorine u Pariz, prodaju kilometre za Miloša
    6h 16m
    3
  • Dan kada je ubijen Karađorđe – otac moderne srpske države
    16h 15m
    0
  • Zemljotres u BiH
    7h 51m
    0
  • Vatrogasci iz Han Pijeska spasili muškarca palog sa litice u provaliju
    15h 12m
    0
  • Majdov: Bog odlučuje ko će da bude najbolji, a mi ćemo da damo sve od sebe!
    9h 55m
    9