Oba pehara iz Foče idu u Vojkoviće

20.08.2023. 11:10
0
IZVOR: sportdc.net

TK MiM opet je pokazao kakve talente ima u svome klubu. Na turniru u Foči, koji je okupio pedesetak takmičara, TK MiM je osvojio zlato i srebro u kategoriji do devet godina, te bronzu u starijoj kategoriji.

U kategoriji do devet godina klupsko finale su igrali Milica Ruduljić i Feđa Osmanović. Oboje su sa po sedam pobjeda i samo dva izgubljena gema stigli u finale, a ovaj put je slavio Feđa i osvojio zlato.

U starijoj kategoriji Ana Tošović je zauzela treće mjesto. Polufinale je izgubila od četiri godine starijeg rivala. Iako znatno mlađa, Ana je dokazala svoj kvalitet i stigla do dvije meč lopte, ali ih nije iskoristila, te je na kraju izgubila. U meču za treće mjesto je savladala Vuka Gračanina, jednog od boljih tenisera u BiH u svom uzrastu.

Treneri Milan Ruduljić i Ljubica Srdanović su zadovoljni rezultatom, iako, kažu, žale za neiskorištenim meč loptama Ane Tošović sa kojima bi otišla u finale.

Komentari 0
Povezane vijesti
Sutra Sveta tajna Jeleosvećenja u Hramu Svetog sveštenomučenika Petra u Vojkovićima Sutra Sveta tajna Jeleosvećenja u Hramu Svetog sveštenomučenika Petra u Vojkovićima
U hramu u Vojkovićima služeno praznično večernje bogosluženje (FOTO) U hramu u Vojkovićima služeno praznično večernje bogosluženje (FOTO)
Natalija Sulaver osvojila zlatnu medalju u Banjaluci Natalija Sulaver osvojila zlatnu medalju u Banjaluci
Najčitanije
  • Preminuo Vojislav Čarkić - naš dobri prota Vojo
    17h 39m
    10
  • Proslava Vaskrsa u Sarajevu kroz vijekove: Privrženi vjeri i u najtežim vremenima
    34m
    0
  • Vaskrsi vaskrsle srpske vojske
    4h 39m
    0
  • Srećno i Bogom blagoslovljeno Hristovo vaskrsenje – Hristos vaskrse!
    4h 43m
    2
  • Djevojčica pala sa 13. sprata i preživjela
    16h 27m
    0