Обиљежен Дан бораца у Источном Старом Граду

14.02.2023. 19:48
0
ИЗВОР: katera.news

Пaрастосом у Цркви Светог Панталејмона на Вучијој Луци и полагањем вијенца на централно спомен-обиљежје погинулим борцима Одбрамбено-отаџбинског рата у Источном Старом Граду на Хреши обиљежен je Дан бораца Републике Српске.

Вијенце су положили предсједник Скупштиине општине Источни Стари Град Владимир Цинцар, замјеник начелника општине Малко Короман и предсједник Борачке организације општине Источни Стари Град Драгољуб Дерикоња.

- Данашњи дан је прилика да се сјетимо свих бораца који су уткали животе у темеље Републике Српске, али и да се сјетимо да је борба српског народа за слободу константна јер се данас обиљежава и 219. годишњица од подизања Првог српског устанка, навели су из Општине Источни Стари Град.

Коментари 0
Повезане вијести
Општина Источни Стари Град расписала конкурс за додјелу студентских стипендија Општина Источни Стари Град расписала конкурс за додјелу студентских стипендија
Источни Стари Град: Ученицима одржано предавање и подијељени пакети за одржавање оралне хигијене Источни Стари Град: Ученицима одржано предавање и подијељени пакети за одржавање оралне хи...
Четири лица повријеђена у судару у Источном Старом Граду Четири лица повријеђена у судару у Источном Старом Граду
Најчитаније
  • Након свађе суграђанину пуцао у главу
    6h 25m
    0
  • Упозорење метеоролога за вечерас и сутра
    23h 35m
    0
  • Годишњица страдања Милице Ракић
    1h 51m
    0
  • Посни роштиљ од кромпира
    2h 1m
    0
  • Прослава Васкрса у Сарајеву кроз вијекове: Привржени вјери и у најтежим временима
    2h 6m
    0