Од 31.марта до 2. априла студенти могу изнијети личне ствари

29.03.2020. 10:37
0
ИЗВОР: Srna

Корисници услуга Студентског центра Пале од 31. марта до 2. априла моћи ће да преузму личне ствари из студентских домова.

Студентски центар Пале препоручио је студентима, који су боравили на подручјима гдје има заражених вирусом корона да, због њихове и безбједности осталих, не долазе по личне ствари.

Ствари у уторак, 31. марта, могу преузети студенти који бораве на првом и другом спрату оба објекта, а у сриједу, 1. априла, они који су на трећем и четвртом спрату, објављено је на званичној страници Студентског центра.

Студенти ће ствари са петог и шестог спрата оба објекта Студентског центра моћи да преузму у четвртак, 2. априла.

- Обавезно је ношење маски за лице и рукавица. Приликом уласка у дом вршиће се дезинфекција обуће. Улазак ће се вршити у контролисаном броју, уз поштовање размака од два метра и ограничено вријеме - наведено је у саопштењу.

Преузимање ствари из Студентског центра врши се у складу са одлуком Министарства за научнотехнолошки развој и информационо друштво Републике Српске.

Преузимање личних ствари вршиће се од 9.00 до 16.00 часова

Личне ствари студената који не буду у могућности да дођу у предвиђеним терминима биће спаковане и безбједно ускладиштене.

Директор Студентског центра Пале Дамјан Шкипина рекао је Срну да су домови од 14. марта празни, да је извршена дезинфекција, дезинсекција, деритизација, те да је постељина опрана.

Шкипина је напоменуо да на Палама нема забиљежених случајева заразе, као и да не би волио да домови постану карантин у који би се смјештала лица заражена вирусом корона или лица у кућној изолацији, већ да би то требало да буде посљедња опција.

Коментари 0
Повезане вијести
У овом граду Српске ће бити отворен Одсјек ИТ сектора и роботике У овом граду Српске ће бити отворен Одсјек ИТ сектора и роботике
Елиминисан нападач у центру Прага Елиминисан нападач у центру Прага
Новинари и географи у Српској најдуже чекају посао Новинари и географи у Српској најдуже чекају посао
Најчитаније
  • У суботу обустава саобраћаја на подручју Полицијске управе Источно Сарајево
    18h 51m
    0
  • Сјећање на Ицу - дјевојчицу лављег срца
    22h 15m
    0
  • Фоча: Службеник осумњичен да је оштетио клијента банке за 20.000 КМ
    17h 44m
    0
  • Јереј Видак Вујадиновић - Дјечак
    9h 21m
    0
  • У Средњој школи „28. јуни“ одржан округли сто о значају и заштити менталног здравља (ФОТО)
    9h 2m
    0