Од данас се зауставља градски превоз

23.03.2020. 13:59
0
ИЗВОР: Срна

Градски штаб за ванредне ситуације Источног Сарајева донио је одлуку да се данас у потпуности заустави градски превоз на подручју овог града.
Градоначелник Источног Сарајева Ненад Вуковић саопштио је на конференцији за новинаре да је Градски штаб за ванредне ситуације ову одлуку донио једногласно.

- На подручју свих шест градских општина заустављамо градски саобраћај из безбједносних разлога, односно ради спречавања преношења вируса корона - рекао је Вуковић, истичући да ће са Болницом "Србија" бити организован превоз за раднике у тој здравственој установи који долазе из Сокоца, Пала и ширег подручја Источног Сарајева.

Он је поручио да ће бити обезбијеђено да Болница "Србија" функционише у пуном капацитету.

Градоначелник Источног Сарајева подсјетио је да тренутно нема наставе у школама и на факултетима, те да је старијим лицима забрањено кретање, због чега је смањена потреба за градским превозом.

У просторијама Градске управе Источног Сарајева данас је одржан састанак Градског штаба за ванредне ситуације ком су присуствовали начелници градских општина, директори домова здравља, Института за јавно здравство Републике Српске и представници установа које су укључене у активности превентивног дјеловања против вируса корона.

Коментари 0
Повезане вијести
"Дани тикве“ у Источном Сарајеву 5. и 6. октобра "Дани тикве“ у Источном Сарајеву 5. и 6. октобра
У септембру рођено 50 беба у Источном Сарајеву У септембру рођено 50 беба у Источном Сарајеву
Уприличен пријем за 78 бруцоша на Електротехничком факултету (ФОТО) Уприличен пријем за 78 бруцоша на Електротехничком факултету (ФОТО)
Најчитаније
  • Прије 32 године формирана легендарна Српска гарда Илиџа (ФОТО)
    15h 16m
    17
  • Преминула дјевојчица Хелена Гавран - Почивај у миру, црвенокоса дјевојчице!
    5h 43m
    0
  • Куглоф
    2h 37m
    0
  • Божовић: Воља народа се не може никаквим притисцима спријечити
    10h 41m
    0
  • Интервју са др Игором Лукићем, кандидатом за градоначелника Источног Сарајева
    7h 37m
    17