Одбојкаши Војводине стигли на припреме на Пале

17.08.2021. 19:23
0
ИЗВОР: Катера

Актуелни шампиони Србије у мушкој одбојци, Одбојкашки клуб Војводина из Новог Сада стигао је на Пале, гдје ће се у наредне двије недјеље припремати за предстојеће првенство Србије и поход у одбрану титуле шампиона државе.

Одбојкаши Војводине боравиће на Палама до 29. септембра, а стручни штаб актуелног шампиона је унапријед припремио комплетан план рада првотимаца "Воше" до почетка сезоне.

Шеф стручног штаба новосадског клуба Слободан Бошкан рекао је да је на основу искуства са репрезентацијом Србије, која се традиционално припрема у Палама, знао да ће их у овој општини дочекати одлични услови за рад и тренирање.

Слика

Фото: ОК "Војводина" Нови Сад

- Све је на врхунском нивоу, од хотела, рада, до услова у сали и теретани. Све то је зачињено природом и надморском висином по мјери. Очекује нас већа количина напора и базичног рада, али је циљ да порадимо на костуру за нашу игру за предстојећу сезону - истакао је Бошкан за портал "021.rs".

Одбојкаши Војводине ће се након завршених припрема на Палама вратити у Нови Сад, гдје их очекује велики број пријатељских мечева са екипа из домаћег првенства, као и учешће на одбојкашком турниру у Крагујевцу и румунском Галацију.

- Генералну провјеру имаћемо на нашем Меморијалу великана, који ће ове године бити можда и најатрактивнији до сада, јер нам из Француске стиже Париз Волеј, Фридрихсхафен из Њемачке и ПАОК из Грчке - додаје Бошкан.

Одбојкаши Војводине ће у наредној одбојкашкој сезони кренути у одбрану титуле шампиона Србије.

Коментари 0
Повезане вијести
Ухапшен Паљанин због сумње да је нанио тјелесне повреде суграђанину Ухапшен Паљанин због сумње да је нанио тјелесне повреде суграђанину
Годишњица одбијања Венс-Овеновог плана Годишњица одбијања Венс-Овеновог плана
Побједник туцијаде у Палама Филип Илић Побједник туцијаде у Палама Филип Илић
Најчитаније
  • Сахрањен наш добри прота Војо (ФОТО)
    13h 44m
    1
  • Ухапшен Паљанин због сумње да је нанио тјелесне повреде суграђанину
    16h 3m
    1
  • У саобраћајној несрећи погинуло дијете
    16h 30m
    0
  • Сахрана попа Жуће у порти Храма Светог великомученика Георгија у Миљевићима
    19h 10m
    1
  • Пронађено тијело мајке која се са дјецом утопила у Бојани
    11h 51m
    0