Odbojkaši Vojvodine stigli na pripreme na Pale

17.08.2021. 19:23
0
IZVOR: Katera

Aktuelni šampioni Srbije u muškoj odbojci, Odbojkaški klub Vojvodina iz Novog Sada stigao je na Pale, gdje će se u naredne dvije nedjelje pripremati za predstojeće prvenstvo Srbije i pohod u odbranu titule šampiona države.

Odbojkaši Vojvodine boraviće na Palama do 29. septembra, a stručni štab aktuelnog šampiona je unaprijed pripremio kompletan plan rada prvotimaca "Voše" do početka sezone.

Šef stručnog štaba novosadskog kluba Slobodan Boškan rekao je da je na osnovu iskustva sa reprezentacijom Srbije, koja se tradicionalno priprema u Palama, znao da će ih u ovoj opštini dočekati odlični uslovi za rad i treniranje.

Slika

Foto: OK "Vojvodina" Novi Sad

- Sve je na vrhunskom nivou, od hotela, rada, do uslova u sali i teretani. Sve to je začinjeno prirodom i nadmorskom visinom po mjeri. Očekuje nas veća količina napora i bazičnog rada, ali je cilj da poradimo na kosturu za našu igru za predstojeću sezonu - istakao je Boškan za portal "021.rs".

Odbojkaši Vojvodine će se nakon završenih priprema na Palama vratiti u Novi Sad, gdje ih očekuje veliki broj prijateljskih mečeva sa ekipa iz domaćeg prvenstva, kao i učešće na odbojkaškom turniru u Kragujevcu i rumunskom Galaciju.

- Generalnu provjeru imaćemo na našem Memorijalu velikana, koji će ove godine biti možda i najatraktivniji do sada, jer nam iz Francuske stiže Pariz Volej, Fridrihshafen iz Njemačke i PAOK iz Grčke - dodaje Boškan.

Odbojkaši Vojvodine će u narednoj odbojkaškoj sezoni krenuti u odbranu titule šampiona Srbije.

Komentari 0
Povezane vijesti
Promovisana 134 diplomca Filozofskog fakulteta na Palama Promovisana 134 diplomca Filozofskog fakulteta na Palama
Učenici Srednjoškolskog centra ,,Pale" u okviru manifestacije Dani knjige posjetili drugare u Udruženju „Sunce“ Učenici Srednjoškolskog centra ,,Pale" u okviru manifestacije Dani knjige posjetili drugare ...
Uručena priznanja, zlatni i srebrni znak istaknutim pojedincima Uručena priznanja, zlatni i srebrni znak istaknutim pojedincima
Najčitanije
  • Žena pobijedila pet karcinoma i živi bez 11 organa
    18h 47m
    2
  • Episkop Nikolaj Velimirović na današnji dan proglašen svetim
    4h 20m
    0
  • Djevojčica iz Crne Gore uhapšena u Austriji: Planirala teroristički napad?
    18h 57m
    2
  • Na današnji dan proglašen Zakon o Vojsci Srpske
    4h 26m
    0
  • Skupština ozvaničila odbijanje Vens-Ovenovog plana
    4h 24m
    0