Одбојкашице "Партизана" побједнице меморијалног турнира

25.08.2024. 18:50
0
ИЗВОР: srna.rs

Женски одбојкашки клуб "Партизан" из Београда побједник је Меморијалног турнира у одбојци "Веселинка Слијепчевић Обрадовић" на Палама.

Сања Перовић из "Партизана" изабрана је за најбољу играчицу турнира који је одигран у оквиру "Госпојинских свечаности", манифестације поводом славе и Дана општине Пале - Велике Госпојине.

Перовићева је рекла новинарима да на турниру учествује други пут, да су учествовале добре екипе и да је организација сваке године све боља.

Начелник општине Пале Бошко Југовић рекао је да је шести меморијални турнир протекао у најбољем реду, да су дјевојке у једној фер-плеј игри дале све од себе, те честитао побједницама.

Он је додао да ће локална заједница и даље помагати спортске клубове.

Технички организатор турнира био је Женски одбојкашки клуб "Јахорина" са Пала, а мечеви су играни у Спортско-пословном центру "Пеки".

Предсједник овог клуба Бојан Чворо рекао је да меморијални турнир има свој континуитет и квалитет, те да вјерује да ће уз помоћ општине Пале и других људи бити настављена традиција овога турнира.

Веселинка Слијепчевић Обрадовић рођена је 20. марта 1990. године у Сарајеву, одрасла и живјела на Палама, гдје је завршила основну и средњу школу.

Дуго година се бавила одбојком и била члан Женског одбојкашког клуба "Јахорина" са пала.

Изненада је преминула 2018. године.

Коментари 0
Повезане вијести
Посљедице НАТО бомби са осиромашеним уранијумом се и данас осјећају Посљедице НАТО бомби са осиромашеним уранијумом се и данас осјећају
Лице из Пала ухапшено због сумње да је починило преваре и утају Лице из Пала ухапшено због сумње да је починило преваре и утају
Шкипине са Пала стечено знање у Црвеном крсту одвело путем љекара Шкипине са Пала стечено знање у Црвеном крсту одвело путем љекара
Најчитаније
  • Ратна стаза Зековића с Романије
    11h 10m
    1
  • Шкипине са Пала стечено знање у Црвеном крсту одвело путем љекара
    9h 52m
    0
  • Због алкохола два пута хапшен возач из Источног Новог Сарајева
    8h 20m
    0
  • Лице из Пала ухапшено због сумње да је починило преваре и утају
    9h 41m
    1
  • Кулина: Све више дјеце има говорно-језичке сметње
    6h 50m
    0