Odbojkašice "Partizana" pobjednice memorijalnog turnira

25.08.2024. 18:50
0
IZVOR: srna.rs

Ženski odbojkaški klub "Partizan" iz Beograda pobjednik je Memorijalnog turnira u odbojci "Veselinka Slijepčević Obradović" na Palama.

Sanja Perović iz "Partizana" izabrana je za najbolju igračicu turnira koji je odigran u okviru "Gospojinskih svečanosti", manifestacije povodom slave i Dana opštine Pale - Velike Gospojine.

Perovićeva je rekla novinarima da na turniru učestvuje drugi put, da su učestvovale dobre ekipe i da je organizacija svake godine sve bolja.

Načelnik opštine Pale Boško Jugović rekao je da je šesti memorijalni turnir protekao u najboljem redu, da su djevojke u jednoj fer-plej igri dale sve od sebe, te čestitao pobjednicama.

On je dodao da će lokalna zajednica i dalje pomagati sportske klubove.

Tehnički organizator turnira bio je Ženski odbojkaški klub "Jahorina" sa Pala, a mečevi su igrani u Sportsko-poslovnom centru "Peki".

Predsjednik ovog kluba Bojan Čvoro rekao je da memorijalni turnir ima svoj kontinuitet i kvalitet, te da vjeruje da će uz pomoć opštine Pale i drugih ljudi biti nastavljena tradicija ovoga turnira.

Veselinka Slijepčević Obradović rođena je 20. marta 1990. godine u Sarajevu, odrasla i živjela na Palama, gdje je završila osnovnu i srednju školu.

Dugo godina se bavila odbojkom i bila član Ženskog odbojkaškog kluba "Jahorina" sa pala.

Iznenada je preminula 2018. godine.

Komentari 0
Povezane vijesti
Posljedice NATO bombi sa osiromašenim uranijumom se i danas osjećaju Posljedice NATO bombi sa osiromašenim uranijumom se i danas osjećaju
Lice iz Pala uhapšeno zbog sumnje da je počinilo prevare i utaju Lice iz Pala uhapšeno zbog sumnje da je počinilo prevare i utaju
Škipine sa Pala stečeno znanje u Crvenom krstu odvelo putem ljekara Škipine sa Pala stečeno znanje u Crvenom krstu odvelo putem ljekara
Najčitanije
  • Ratna staza Zekovića s Romanije
    11h 10m
    1
  • Škipine sa Pala stečeno znanje u Crvenom krstu odvelo putem ljekara
    9h 52m
    0
  • Zbog alkohola dva puta hapšen vozač iz Istočnog Novog Sarajeva
    8h 20m
    0
  • Lice iz Pala uhapšeno zbog sumnje da je počinilo prevare i utaju
    9h 41m
    1
  • Kulina: Sve više djece ima govorno-jezičke smetnje
    6h 50m
    0