Одгођен почетак суђења Дијани Хркаловић

02.03.2022. 15:43
0
ИЗВОР: СРНА

Главни претрес на суђењу бившем државном секретару Министарства унутрашњих послова Србије /МУП/ Дијани Хркаловић, који је требало да буде одржан данас, одгођен је за 7. април.

Претрес није одржан зато што је бранилац Хркаловићеве Владимир Ђукановић, којег је она недавно ангажовала умјесто досадашњих адвоката, тражио додатно вријеме да се упути у случај, саопштено је из Специјалног суда.

Хркаловићева се налази у притвору Окружног затвора у Београду од 24. децембра, а оптужена је за кривично дјело трговина утицајем, јер је искориштавањем положаја у МУП-у "кочила" истраге и процесуирање криминалаца.

Заједно са њом оптужени су и бивши начелник Одјељења за специјалне истражне методе Дејан Миленковић и бивши начелник Полицијске управе Нови Сад Милорад Шушњић, који се бране са слободе.

Коментари 0
Повезане вијести
Суђење Дудаковићу: Повреде на појединим страдалим Србима указују на оштећења од метака и експлозивних средстава Суђење Дудаковићу: Повреде на појединим страдалим Србима указују на оштећења од метака и е...
Суђење за масакр код Младеновца почиње 23. маја Суђење за масакр код Младеновца почиње 23. маја
Суђење Тачију: ОВК злостављао Роме под оптужбом да су радили за Србе Суђење Тачију: ОВК злостављао Роме под оптужбом да су радили за Србе
Најчитаније
  • Жена побиједила пет карцинома и живи без 11 органа
    21h 0m
    2
  • Епископ Николај Велимировић на данашњи дан проглашен светим
    6h 33m
    0
  • Дјевојчица из Црне Горе ухапшена у Аустрији: Планирала терористички напад?
    21h 10m
    2
  • На данашњи дан проглашен Закон о Војсци Српске
    6h 39m
    0
  • Скупштина озваничила одбијање Венс-Овеновог плана
    6h 37m
    0