Одгођена међународна ФИС трка на Двориштима

18.03.2021. 13:44
0
ИЗВОР: Катера

Међународно такмичење у скијашком трчању под називом "ФИС трка Пале 2021", као и међународна дјечија ФИС трка, планиране за предстојећи викенд, 24. и 25. марта, одгођене су до даљњег.

Ради се о традиционалном такмичењу у биатлону или скијашком трчању, које се на Двориштима одржава од 2002. године. Ове године организатори су најавили долазак око десет репрезентација, односно 60 такмичара.

На такмичењу су требале наступити, поред домаћина БиХ, и репрезентације Србије, Хрватске, Словеније, Сјеверне Македоније, Црне Горе, Словеније, Мађарске и Луксембурга.

Организатор такмичења је Смучарски клуба "Романија" из Пала, а покровитељи су општина Пале, град Источно Сарајево, Министарство породице, омладине и спорта Републике Српске, Олимпијски центар "Јахорина" и Скијашки савез БиХ.

Наредни термин одржавања ове трке биће накнадно саопштен.

Коментари 0
Повезане вијести
Пале: Радомир Вучковић пронашао новац и вратио га власницима Пале: Радомир Вучковић пронашао новац и вратио га власницима
Екипа ОШ „Србија“ прва на такмичењу из области саобраћаја и вјештине у вожњи бициклом (ФОТО) Екипа ОШ „Србија“ прва на такмичењу из области саобраћаја и вјештине у вожњи бициклом (ФОТО)
Априлска филмотека посвећена Горану Паскаљевићу Априлска филмотека посвећена Горану Паскаљевићу
Најчитаније
  • Дан када је отишао Сена - „Кишни човјек“
    15h 46m
    4
  • Малобројни излетници на првомајском уранку у Источном Новом Сарајеву
    14h 41m
    3
  • Жену угризао поскок док је чупала млади лук
    9h 29m
    0
  • Утопио се отац деветоро дјеце
    10h 35m
    0
  • Међународни празник рада, 1. мај – симбол борбе за бољи и праведнији свијет
    19h 3m
    0