Одређен притвор мушкарцу осумњиченом за 12 тешких крађа

09.07.2024. 13:22
0
ИЗВОР: katera.news

Полицијски службеници Полицијске управе Источно Сарајево радећи на расвјетљавању кривичних дјела „Тешка крађа“ из члана 226. Казненог закона Републике Српске, почињених на територији коју оперативно покрива ова управа, пронашли су и лишили слободе лице које се сумњичи да је починило наведена кривична дјела.

Ради се о лицу иницијала М.Ј. из Трнова, ФБиХ, које се сумњичи да је у временском периоду од 20. 7. 2023. до 25. 6. 2024. године починиo 12 кривичних дјела „Тешка крађа“ на територији општина Источно Ново Сарајево, Источна Илиџа и Трново отуђивши из приватних кућа и станова новац и златни накит, саопштено је из ПУ Источно Сарајево.

Лице је крминалистички обрађено, а затим уз Извјештај о почињеним кривичним дјелима предат у надлежност јавном тужиоцу Окружног јавног тужилаштва у Источном Сарајеву, гдје му је Основни суд Соколац одредио притвор.

Коментари 0
Повезане вијести
Источна Илиџа: Лице лишено слободе због посједовања дроге Источна Илиџа: Лице лишено слободе због посједовања дроге
Соколац: У претресу куће и помоћних објеката пронађена дрога Соколац: У претресу куће и помоћних објеката пронађена дрога
У саобраћајној незгоди у Рогатици тешко повријеђена једна особа У саобраћајној незгоди у Рогатици тешко повријеђена једна особа
Најчитаније
  • Погледајте маршруту уличне трке у Источном Новом Сарајеву (ФОТО)
    13h 22m
    0
  • План редукције воде за недјељу, 8. септембар
    5h 45m
    6
  • Преминуо Славо Кукић
    10h 18m
    1
  • У Источном Новом Сарајеву данас привремена обустава саобраћаја
    13h 15m
    0
  • На Сокоцу и у Источном Старом Граду сутра обиљежавање дана Треће сарајевске пјешадијске бригаде
    13h 6m
    0