Одржан Форум за безбједност општине Источно Ново Сарајево

16.05.2024. 14:34
0
ИЗВОР: katera.news

У просторијама Oпштине Источно Ново Сарајево данас је одржана сједница Форума за безбједност ове општине на којем су поред полицијских службеника и представника локалне заједнице присуствовали и представници средњих и основних школа, Дома здравља Источно Сарајево, Ватрогасне бригаде, комуналне полиције и Центра за социјални рад.

Тема састанка је била актуелна безбједносна ситуација на подручју општине са акцентом на предстојеће свечаности поводом обиљежавања завршетка школовања у основним и средњим школама.

Договорене су заједничке активности у вези са предстојећим матурским свечаностима са циљем укључивања свих релевантних субјеката на предузимању превентивних мјера и радњи како би се прославе безбједно одржале.

- С обзиром на то да је у овом периоду повећан број учесника у саобраћају, као и већи број младих возача односно матураната, апелујемо на све да се придржавају саобраћајних прописа, као и да се суздрже од понашања која би могла довести до нарушавања јавног реда и мира - навели су из ПУ Источно Сарајево.

Коментари 0
Повезане вијести
Сутра "Базар из блока" у Источном Новом Сарајеву Сутра "Базар из блока" у Источном Новом Сарајеву
Откривeна спомен-биста Горана Бозала у Источном Новом Сарајеву (ФОТО) Откривeна спомен-биста Горана Бозала у Источном Новом Сарајеву (ФОТО)
Откривање спомен-бисте Горана Бозала - дјечака којем је граната прекинула снове Откривање спомен-бисте Горана Бозала - дјечака којем је граната прекинула снове
Најчитаније
 • Годишњица смрти Мике Антића - "Ако ти јаве: умро сам, не веруј то не умем“
  2h 48m
  0
 • Одржана ванредна скупштина Џудо савеза Републике Српске: Живко Милијаш изабран за предсједника
  22h 6m
  2
 • Шта је Србији потребно да са два бода прође даље?
  23h 24m
  0
 • Требињци уловили сома на Билећком језеру, дужине скоро два метра
  15h 41m
  2
 • Кафе “Пинки” побједник турнира “Коран 2024”
  3h 31m
  0