Održan Forum za bezbjednost opštine Istočno Novo Sarajevo

16.05.2024. 14:34
0
IZVOR: katera.news

U prostorijama Opštine Istočno Novo Sarajevo danas je održana sjednica Foruma za bezbjednost ove opštine na kojem su pored policijskih službenika i predstavnika lokalne zajednice prisustvovali i predstavnici srednjih i osnovnih škola, Doma zdravlja Istočno Sarajevo, Vatrogasne brigade, komunalne policije i Centra za socijalni rad.

Tema sastanka je bila aktuelna bezbjednosna situacija na području opštine sa akcentom na predstojeće svečanosti povodom obilježavanja završetka školovanja u osnovnim i srednjim školama.

Dogovorene su zajedničke aktivnosti u vezi sa predstojećim maturskim svečanostima sa ciljem uključivanja svih relevantnih subjekata na preduzimanju preventivnih mjera i radnji kako bi se proslave bezbjedno održale.

- S obzirom na to da je u ovom periodu povećan broj učesnika u saobraćaju, kao i veći broj mladih vozača odnosno maturanata, apelujemo na sve da se pridržavaju saobraćajnih propisa, kao i da se suzdrže od ponašanja koja bi mogla dovesti do narušavanja javnog reda i mira - naveli su iz PU Istočno Sarajevo.

Komentari 0
Povezane vijesti
Pogledajte maršrutu ulične trke u Istočnom Novom Sarajevu (FOTO) Pogledajte maršrutu ulične trke u Istočnom Novom Sarajevu (FOTO)
U subotu privremena obustava saobraćaja u Istočnom Novom Sarajevu U subotu privremena obustava saobraćaja u Istočnom Novom Sarajevu
U subotu trka za osnovce u Istočnom Novom Sarajevu, prijave u toku U subotu trka za osnovce u Istočnom Novom Sarajevu, prijave u toku
Najčitanije
  • Pogledajte maršrutu ulične trke u Istočnom Novom Sarajevu (FOTO)
    13h 12m
    0
  • Plan redukcije vode za nedjelju, 8. septembar
    5h 35m
    6
  • Preminuo Slavo Kukić
    10h 8m
    1
  • U Istočnom Novom Sarajevu danas privremena obustava saobraćaja
    13h 5m
    0
  • Na Sokocu i u Istočnom Starom Gradu sutra obilježavanje dana Treće sarajevske pješadijske brigade
    12h 56m
    0