Održan Forum za bezbjednost opštine Istočno Novo Sarajevo

16.05.2024. 14:34
0
IZVOR: katera.news

U prostorijama Opštine Istočno Novo Sarajevo danas je održana sjednica Foruma za bezbjednost ove opštine na kojem su pored policijskih službenika i predstavnika lokalne zajednice prisustvovali i predstavnici srednjih i osnovnih škola, Doma zdravlja Istočno Sarajevo, Vatrogasne brigade, komunalne policije i Centra za socijalni rad.

Tema sastanka je bila aktuelna bezbjednosna situacija na području opštine sa akcentom na predstojeće svečanosti povodom obilježavanja završetka školovanja u osnovnim i srednjim školama.

Dogovorene su zajedničke aktivnosti u vezi sa predstojećim maturskim svečanostima sa ciljem uključivanja svih relevantnih subjekata na preduzimanju preventivnih mjera i radnji kako bi se proslave bezbjedno održale.

- S obzirom na to da je u ovom periodu povećan broj učesnika u saobraćaju, kao i veći broj mladih vozača odnosno maturanata, apelujemo na sve da se pridržavaju saobraćajnih propisa, kao i da se suzdrže od ponašanja koja bi mogla dovesti do narušavanja javnog reda i mira - naveli su iz PU Istočno Sarajevo.

Komentari 0
Povezane vijesti
Leci sa porukom „Ne u NATO“ na više lokacija u Istočnom Novom Sarajevu (FOTO) Leci sa porukom „Ne u NATO“ na više lokacija u Istočnom Novom Sarajevu (FOTO)
Sajam knjige na Trgu Srbije od 12. do 16. avgusta Sajam knjige na Trgu Srbije od 12. do 16. avgusta
Isključenja struje u Istočnoj Ilidži, Istočnom Novom Sarajevu i Palama Isključenja struje u Istočnoj Ilidži, Istočnom Novom Sarajevu i Palama
Najčitanije
 • Obilježena krsna slava i 34 godine postojanja Srpske demokratske stranke (FOTO)
  7h 35m
  0
 • Nije dolazio na posao šest godina, otkrili ga kad je trebao dobiti nagradu
  12h 17m
  1
 • Sokolac: Od danas redukcija vode
  6h 17m
  2
 • Opštinski odbor SDS Istočno Novo Sarajevo proslavio krsnu slavu (FOTO)
  6h 30m
  0
 • Leci sa porukom „Ne u NATO“ na više lokacija u Istočnom Novom Sarajevu (FOTO)
  11h 47m
  2