Одржана свечана сједница општине Источно Ново Сарајево

01.06.2022. 10:47
0
ИЗВОР: katera.news

На свечаној сједници општине Источно Ново Сарајево донијете су одлуке о додјели признања заслужним појединцима и установама који су допринијели развоју ове општине.

Начелник општине Источно Ново Сарајево Јован Катић истакао је да се највеће признање - повеља општине Источно Ново Сарајево, додељује премијеру Владе Републике Српске Радовану Вишковићу за велико разумијевање и допринос у развоју ове општине.

Повеља општине Источно Ново Сарајево додјељује се и градоначелнику Источног Сарајева Љубиши Ћосићу за дугогодишњи рад и допринос развоју општине Источно Ново Сарајево.

- Плаката општине Источно Ново Сарајево додјељује се и ЈУ Матична библиотека Источно Сарајево за изузетан рад и допринос у културном развоју ове општине – рекао је Катић.

Плакете су додијељене и Служби за анестезијологију Болнице „Србија“ за несебично пожртвовање у борби за животе обољелих од ковида, здравстевној установи „Мастер физикал“ за хуманост и посвећеност локалној заједници, као и докторици Тамари Ивановић за хуманост, несебичан рад и пожртвованост у бризи за здравље дјеце Источног Сарајева.

Такође, плакета је додијељена и Олимпијском центру Јахорина за исказану сарадњу са општинском управом и приближавању зимских спортова становницима ове општине.

Постхумно, плакета се додјељује Срђану Трифковићу за дугогодишње његовање и промовисање традиције и обичаја српског народа са подручја Сарајевско-романијске регије – рекао је Катић.

Захвалнице општине Источно Ново Сарајево додјељују се РТВИС и ВИВО студију за изузетну сарадњу за Управом општине у промоцији саме општине, као и кулинарској секцији Средње школе „ 28. јуни“ за постигнуте резултате и промоцију општине.

Општина Источно Ново Сарајево захвалнице додјељује и Удружењу „Наша будућност“ за хуманитарни рад и Споменки Радојевић за дугогодишњи рад и посвећеност пацијентима Дома здравља Источно Сарајево.

Признања ће бити додијељена вечерас у 19. 00 часова на Свечаној академији општине Источно Ново Сарајево поводом крсне славе и обиљежавања 30 година постојања.

Коментари 0
Повезане вијести
Суфинансирање бањске рехабилитације за пензионере у Источном Новом Сарајеву Суфинансирање бањске рехабилитације за пензионере у Источном Новом Сарајеву
Сутра састанак начелника Источне Илиџе и Источног Новог Сарајева Сутра састанак начелника Источне Илиџе и Источног Новог Сарајева
Сезона гријања у Источном Новом Сарајеву продужена због ниских температура Сезона гријања у Источном Новом Сарајеву продужена због ниских температура
Најчитаније
  • Сјећање на мајора Вука Чвору: Осам година од смрти
    13h 46m
    8
  • Мање склопљених бракова, млади све касније ступају у брачну заједницу
    14h 0m
    0
  • Сутра празник Цвијети
    13h 52m
    0
  • Данас Лазарева субота и Врбица
    16h 17m
    0
  • Несрећа код Градишке са трагичним епилогом: Погинуо мушкарац!
    6h 7m
    0