ОН ТВ - нови назив за забаву

22.11.2022. 17:01
0
ИЗВОР: katera.news

Знате ли да своје омиљене ТВ садржаје, можете да гледате и онлајн? Како? Уз ОН ТВ.

ОН ТВ је м:тел онлајн телевизија коју можете да гледате путем свог мобилног уређаја (телефона или таблета) било гдје на простору БиХ. ОН ТВ можете да гледате као корисник м:тел мобилне мреже, али и као корисник свих осталих мобилних мрежа у БиХ, али и путем WiFi-ја, уз важну напомену да корисницима м:тел-а ова услуга не троши додатни нет.

ОН ТВ је и нови назив за забаву. Зашто? Зато што ћете путем ОН ТВ-а моћи да уживате у свим најважнијим спортским садржајима. Љубитељи филмова и серија од сада ће своје омиљене садржаје моћи гледати и на овај начин. Рецимо док чекате у реду, или желите да прекратите вријеме у бусу, па и док одмарате у парку, сада то можете да учините уз свој омиљени ТВ садржај.

Поред свега овога, и ако пропустите неки од садржаја ту је добро позната м:тел ТВ функционалност гледања пропуштеног садржаја до 72 часа уназад коју можете користити и уз ОН ТВ, али и она опција паузирања кад требамо завирити у фрижидер или гледање садржаја испочетка, ако смо закаснили. Ту је и опција снимања као и могућност истовременог гледања садржаја на више уређаја. Дакле за све чланове породице загарантована је забава у исто вријеме. Уз ОН ТВ нема свађе око даљинског управљача.

Довољно је да посједујете паметни телефон или таблет, квалитетну интернет везу, скинете апликацију путем Google Play-a, App Store-a или App Gallery и уживате у више од 120 најбољих ТВ канала са спортским, филмским, серијским, дјечијим, музичким и информативним садржајима.

За више информација позовите 0800 50 000, посјетите ontv.ba или mtel.ba и искористите промо период до краја новембра.

Коментари за ову вијест су искључени.
Повезане вијести
Сваки детаљ Олимпијских игара пратите на 7 додатних Еуроспорт канала у оквиру м:тел ИПТВ Сваки детаљ Олимпијских игара пратите на 7 додатних Еуроспорт канала у оквиру м:тел ИПТВ
Поклон од 100 ГБ нета уз савршено повезане м:тел услуге Поклон од 100 ГБ нета уз савршено повезане м:тел услуге
Ваш савршени мобилни асистент и на путовањима Ваш савршени мобилни асистент и на путовањима
Најчитаније
  • Реноом из '84. кренули с Јахорине у Париз, продају километре за Милоша
    6h 9m
    3
  • Дан када је убијен Карађорђе – отац модерне српске државе
    16h 8m
    0
  • Земљотрес у БиХ
    7h 44m
    0
  • Ватрогасци из Хан Пијеска спасили мушкарца палог са литице у провалију
    15h 5m
    0
  • Мајдов: Бог одлучује ко ће да буде најбољи, а ми ћемо да дамо све од себе!
    9h 48m
    9