ОН ТВ - нови назив за забаву

22.11.2022. 17:01
0
ИЗВОР: katera.news

Знате ли да своје омиљене ТВ садржаје, можете да гледате и онлајн? Како? Уз ОН ТВ.

ОН ТВ је м:тел онлајн телевизија коју можете да гледате путем свог мобилног уређаја (телефона или таблета) било гдје на простору БиХ. ОН ТВ можете да гледате као корисник м:тел мобилне мреже, али и као корисник свих осталих мобилних мрежа у БиХ, али и путем WiFi-ја, уз важну напомену да корисницима м:тел-а ова услуга не троши додатни нет.

ОН ТВ је и нови назив за забаву. Зашто? Зато што ћете путем ОН ТВ-а моћи да уживате у свим најважнијим спортским садржајима. Љубитељи филмова и серија од сада ће своје омиљене садржаје моћи гледати и на овај начин. Рецимо док чекате у реду, или желите да прекратите вријеме у бусу, па и док одмарате у парку, сада то можете да учините уз свој омиљени ТВ садржај.

Поред свега овога, и ако пропустите неки од садржаја ту је добро позната м:тел ТВ функционалност гледања пропуштеног садржаја до 72 часа уназад коју можете користити и уз ОН ТВ, али и она опција паузирања кад требамо завирити у фрижидер или гледање садржаја испочетка, ако смо закаснили. Ту је и опција снимања као и могућност истовременог гледања садржаја на више уређаја. Дакле за све чланове породице загарантована је забава у исто вријеме. Уз ОН ТВ нема свађе око даљинског управљача.

Довољно је да посједујете паметни телефон или таблет, квалитетну интернет везу, скинете апликацију путем Google Play-a, App Store-a или App Gallery и уживате у више од 120 најбољих ТВ канала са спортским, филмским, серијским, дјечијим, музичким и информативним садржајима.

За више информација позовите 0800 50 000, посјетите ontv.ba или mtel.ba и искористите промо период до краја новембра.

Коментари за ову вијест су искључени.
Повезане вијести
Компанија м:тел улаже у безбједност и ефикасност запослених Компанија м:тел улаже у безбједност и ефикасност запослених
Зима уз ТВ и сјајне поклоне Зима уз ТВ и сјајне поклоне
М:тел најбоља мобилна мрежа у БиХ М:тел најбоља мобилна мрежа у БиХ
Најчитаније
 • Сјећања Хрешана на долазак Аустроугарске империје у БиХ
  2h 46m
  0
 • Ђого: Забраном подизања три прста завршен процес етничког чишћења "отвореног града"
  8h 31m
  6
 • Наташи Ћејић потребна наша помоћ
  11h 54m
  2
 • Ноћни успон на врх Требевића (ФОТО)
  8h 41m
  1
 • Преминуо глумац Саша Петровић
  12h 37m
  1