ОН ТВ - нови назив за забаву

22.11.2022. 17:01
0
ИЗВОР: katera.news

Знате ли да своје омиљене ТВ садржаје, можете да гледате и онлајн? Како? Уз ОН ТВ.

ОН ТВ је м:тел онлајн телевизија коју можете да гледате путем свог мобилног уређаја (телефона или таблета) било гдје на простору БиХ. ОН ТВ можете да гледате као корисник м:тел мобилне мреже, али и као корисник свих осталих мобилних мрежа у БиХ, али и путем WiFi-ја, уз важну напомену да корисницима м:тел-а ова услуга не троши додатни нет.

ОН ТВ је и нови назив за забаву. Зашто? Зато што ћете путем ОН ТВ-а моћи да уживате у свим најважнијим спортским садржајима. Љубитељи филмова и серија од сада ће своје омиљене садржаје моћи гледати и на овај начин. Рецимо док чекате у реду, или желите да прекратите вријеме у бусу, па и док одмарате у парку, сада то можете да учините уз свој омиљени ТВ садржај.

Поред свега овога, и ако пропустите неки од садржаја ту је добро позната м:тел ТВ функционалност гледања пропуштеног садржаја до 72 часа уназад коју можете користити и уз ОН ТВ, али и она опција паузирања кад требамо завирити у фрижидер или гледање садржаја испочетка, ако смо закаснили. Ту је и опција снимања као и могућност истовременог гледања садржаја на више уређаја. Дакле за све чланове породице загарантована је забава у исто вријеме. Уз ОН ТВ нема свађе око даљинског управљача.

Довољно је да посједујете паметни телефон или таблет, квалитетну интернет везу, скинете апликацију путем Google Play-a, App Store-a или App Gallery и уживате у више од 120 најбољих ТВ канала са спортским, филмским, серијским, дјечијим, музичким и информативним садржајима.

За више информација позовите 0800 50 000, посјетите ontv.ba или mtel.ba и искористите промо период до краја новембра.

Коментари за ову вијест су искључени.
Повезане вијести
Признање Златни грб града Бањалука уручено Јелени Триван Признање Златни грб града Бањалука уручено Јелени Триван
Одиграна пријатељска фудбалска утакмица Даун синдром центра Бањалука и м:тел-а Одиграна пријатељска фудбалска утакмица Даун синдром центра Бањалука и м:тел-а
М:тел љетна академија за студенте ИКТ усмјерења: Пријави се на праксу у августу М:тел љетна академија за студенте ИКТ усмјерења: Пријави се на праксу у августу
Најчитаније
  • Породица Крунић из Источног Сарајева добила кров над главом
    9h 31m
    4
  • На данашњи дан рођен Филип Вишњић
    18h 23m
    0
  • Ујић ослобођен оптужбе за злочине у Рогатици
    12h 14m
    0
  • На планинарском походу на Романији очекује се око 200 учесника
    15h 59m
    0
  • Билборд у Палама: „Не псуј Бога“ (ФОТО)
    7h 6m
    4