ON TV - novi naziv za zabavu

22.11.2022. 17:01
0
IZVOR: katera.news

Znate li da svoje omiljene TV sadržaje, možete da gledate i onlajn? Kako? Uz ON TV.

ON TV je m:tel onlajn televizija koju možete da gledate putem svog mobilnog uređaja (telefona ili tableta) bilo gdje na prostoru BiH. ON TV možete da gledate kao korisnik m:tel mobilne mreže, ali i kao korisnik svih ostalih mobilnih mreža u BiH, ali i putem WiFi-ja, uz važnu napomenu da korisnicima m:tel-a ova usluga ne troši dodatni net.

ON TV je i novi naziv za zabavu. Zašto? Zato što ćete putem ON TV-a moći da uživate u svim najvažnijim sportskim sadržajima. Ljubitelji filmova i serija od sada će svoje omiljene sadržaje moći gledati i na ovaj način. Recimo dok čekate u redu, ili želite da prekratite vrijeme u busu, pa i dok odmarate u parku, sada to možete da učinite uz svoj omiljeni TV sadržaj.

Pored svega ovoga, i ako propustite neki od sadržaja tu je dobro poznata m:tel TV funkcionalnost gledanja propuštenog sadržaja do 72 časa unazad koju možete koristiti i uz ON TV, ali i ona opcija pauziranja kad trebamo zaviriti u frižider ili gledanje sadržaja ispočetka, ako smo zakasnili. Tu je i opcija snimanja kao i mogućnost istovremenog gledanja sadržaja na više uređaja. Dakle za sve članove porodice zagarantovana je zabava u isto vrijeme. Uz ON TV nema svađe oko daljinskog upravljača.

Dovoljno je da posjedujete pametni telefon ili tablet, kvalitetnu internet vezu, skinete aplikaciju putem Google Play-a, App Store-a ili App Gallery i uživate u više od 120 najboljih TV kanala sa sportskim, filmskim, serijskim, dječijim, muzičkim i informativnim sadržajima.

Za više informacija pozovite 0800 50 000, posjetite ontv.ba ili mtel.ba i iskoristite promo period do kraja novembra.

Komentari za ovu vijest su isključeni.
Povezane vijesti
M:tel na sajmu privrede: „Ključan smo partner u regionalnom povezivanju zemalja Zapadnog Balkana“ M:tel na sajmu privrede: „Ključan smo partner u regionalnom povezivanju zemalja Zapadnog Balk...
Prestižno priznanje Trivanovoj za promociju Banjaluke i Republike Srpske Prestižno priznanje Trivanovoj za promociju Banjaluke i Republike Srpske
M:tel vas poziva da se zajedno edukujemo o bezbjednosti naše djece na internetu! M:tel vas poziva da se zajedno edukujemo o bezbjednosti naše djece na internetu!
Najčitanije
 • Veljko Vuletić - Legenda ETF-a Univerziteta u Istočnom Sarajevu
  6h 11m
  6
 • Godišnjica stradanja Milice Rakić
  6h 11m
  0
 • Posni roštilj od krompira
  21h 8m
  0
 • Proslava Vaskrsa u Sarajevu kroz vijekove: Privrženi vjeri i u najtežim vremenima
  21h 13m
  0
 • Srpska legalizuje isplatu plate u koverti
  19h 52m
  2