Опрез возачима због нестабилних временских услова

02.04.2022. 09:01
0
ИЗВОР: katera.news

Због нестабилних временских услова, мокрих и клизавих коловоза, као и повећане опасности од одрона, возачима се савјетује максимално опрезна вожња, прилагођена стању и условима на путу.

Додатан опрез се савјетује на путевима на којима се изводе санациони радови, гдје се саобраћа уз измијењен режим вожње и обавезно  поштовање привремене сигнализације, која регулише саобраћај.  

Због извођења радова на дијелу магистралног пута М-I 113 дионица Бијељина 2-Угљевичка Обријеж, измијењен је режим у одвијању саобраћаја. (Радови трају до 27.5.2022).

Ради извођења радова на изградњи кружне раскрснице, измијењен је режим у одвијању саобраћаја у Трну (на силаску са надвожњака) на укрштању магистралног пута М-I 101 и регионалног пута Р-480.  Предвиђено је да радови трају до 4.5.2022. године.

Због бројних одрона и опасности од клизишта, на магистралном путу Брод на Дрини-ГП Хум/Шћепан Поље путничка возила саобраћају отежано, док је за теретна возила саобраћај обустављен.

ФБиХ:

Због радова на санацији одрона обустављен је саобраћај на регионалном путу Краљева Сутјеска-Понијери и преусмјерен на алтернативни правац (Какањ-Тршће-Понијери).

Због радова у тунелу Црнаја на путу Коњиц-Јабланица више нема обустава саобраћаја, тако да се и током ноћи саобраћај одвија наизмјенично, једном траком.

На магистралном путу Јајце-Доњи Вакуф због радова у тунелу Скела, током дана саобраћај се одвија наизмјенично, једном траком.

У ноћним часовима (22-06 часова) саобраћај се обуставља и преусмјерава на обилазницу око тунела.

Гранични прелази:

На ГП у БиХ  нема дужих задржавања.

Коментари 0
Повезане вијести
Апел возачима да буду опрезни због најављеног олујног вјетра Апел возачима да буду опрезни због најављеног олујног вјетра
Могућа поледица у ноћним часовима Могућа поледица у ноћним часовима
Успорен саобраћај због снијега Успорен саобраћај због снијега
Најчитаније
  • Радник пао са стуба и погинуо
    9h 24m
    0
  • Радно вријеме за предстојеће републичке празнике у Источној Илиџи
    10h 39m
    0
  • Годишњица нуклеарне катастрофе у Чернобиљу
    16h 30m
    0
  • Деветоро жртава бомбардовања у Сурдулици у кући Милићевих
    14h 57m
    0
  • Прије 26 годинa срушен Жежељев мост преко Дунава
    16h 49m
    0