Oprez vozačima zbog nestabilnih vremenskih uslova

02.04.2022. 09:01
0
IZVOR: katera.news

Zbog nestabilnih vremenskih uslova, mokrih i klizavih kolovoza, kao i povećane opasnosti od odrona, vozačima se savjetuje maksimalno oprezna vožnja, prilagođena stanju i uslovima na putu.

Dodatan oprez se savjetuje na putevima na kojima se izvode sanacioni radovi, gdje se saobraća uz izmijenjen režim vožnje i obavezno  poštovanje privremene signalizacije, koja reguliše saobraćaj.  

Zbog izvođenja radova na dijelu magistralnog puta M-I 113 dionica Bijeljina 2-Ugljevička Obrijež, izmijenjen je režim u odvijanju saobraćaja. (Radovi traju do 27.5.2022).

Radi izvođenja radova na izgradnji kružne raskrsnice, izmijenjen je režim u odvijanju saobraćaja u Trnu (na silasku sa nadvožnjaka) na ukrštanju magistralnog puta M-I 101 i regionalnog puta R-480.  Predviđeno je da radovi traju do 4.5.2022. godine.

Zbog brojnih odrona i opasnosti od klizišta, na magistralnom putu Brod na Drini-GP Hum/Šćepan Polje putnička vozila saobraćaju otežano, dok je za teretna vozila saobraćaj obustavljen.

FBiH:

Zbog radova na sanaciji odrona obustavljen je saobraćaj na regionalnom putu Kraljeva Sutjeska-Ponijeri i preusmjeren na alternativni pravac (Kakanj-Tršće-Ponijeri).

Zbog radova u tunelu Crnaja na putu Konjic-Jablanica više nema obustava saobraćaja, tako da se i tokom noći saobraćaj odvija naizmjenično, jednom trakom.

Na magistralnom putu Jajce-Donji Vakuf zbog radova u tunelu Skela, tokom dana saobraćaj se odvija naizmjenično, jednom trakom.

U noćnim časovima (22-06 časova) saobraćaj se obustavlja i preusmjerava na obilaznicu oko tunela.

Granični prelazi:

Na GP u BiH  nema dužih zadržavanja.

Komentari 0
Povezane vijesti
Apel vozačima da budu oprezni zbog najavljenog olujnog vjetra Apel vozačima da budu oprezni zbog najavljenog olujnog vjetra
Moguća poledica u noćnim časovima Moguća poledica u noćnim časovima
Usporen saobraćaj zbog snijega Usporen saobraćaj zbog snijega
Najčitanije
  • Tijana Bošković u Prebilovcima: Hercegovina je sa mnom gdje god krenem (FOTO)
    20h 29m
    2
  • Održane "Vaskršnje radosti", jedan od najljepših događaja u Istočnoj Ilidži (FOTO)
    5h 5m
    0
  • Danas Markovdan
    8h 47m
    0
  • Porodilištu u Istočnom Sarajevu uručeni paketi povodom Nedjelje Crvenog krsta
    4h 21m
    0
  • Održan istorijski čas na Novom Zejtinliku za gotovo 250 učenika
    3h 1m
    0