Општина Источно Ново Сарајево расписује јавни позив за додјелу попуста на ски-карте за зимску сезону

23.12.2021. 14:30
0
ИЗВОР: Катера

Општина Источно Ново Сарајево у сарадњи са Олимпијским центром Јахорина расписује Jавни позив за додјелу попуста на ски-карте за зимску сезону 2021/2022. година путем суфинансирања.

Овим Јавним позивом моћи ће се остварити попуст за 100 персонализованих, десетодневних (десет у сезони) ски-карата за зимску сезону 2021/22. годину, саопштено је из ове општине.

Наведена ски-карта за зимску сезону 2021/22. додјељења путем суфинансирања важећа је десет дана, и моћи ће се искористити током трајања цијеле сезоне, додаје се у саопштењу.

Путем Јавног позива, одабрани корисници ће добити попуст на десетодневну ски-карту у вриједности од 30%, док чланови породица ППБ и РВИ од I-VI категорије и чланови породице умрлих РВИ могу да остваре попуст од 50%.

Пуни износ десетодневне карте је 440,00 КМ, и на тај износ је могуће остварити попуст, ако се на позив пријави минимално 100 особа.

Јавни позив за ски карте можете преузети ОВДЈЕ, а пријавни образац на сљедећем линку – ОБРАЗАЦ

Коментари 0
Повезане вијести
Божовић: Кроз пословне зоне, у Источну Илиџу доведени привредни субјекти Божовић: Кроз пословне зоне, у Источну Илиџу доведени привредни субјекти
Новчана подршка матурантима од општина Источна Илиџа и Источно Ново Сарајево Новчана подршка матурантима од општина Источна Илиџа и Источно Ново Сарајево
ОЦ „Јахорина“ блокиран, Влада Српске враћа њихове дугове ОЦ „Јахорина“ блокиран, Влада Српске враћа њихове дугове
Најчитаније
  • Породица Крунић из Источног Сарајева добила кров над главом
    20h 4m
    5
  • Билборд у Палама: „Не псуј Бога“ (ФОТО)
    17h 39m
    6
  • Ујић ослобођен оптужбе за злочине у Рогатици
    22h 47m
    0
  • Годишњица нуклеарне катастрофе у Чернобиљу
    3h 38m
    0
  • Деветоро жртава бомбардовања у Сурдулици у кући Милићевих
    2h 5m
    0