Општина Источно Ново Сарајево расписује јавни позив за додјелу попуста на ски-карте за зимску сезону

23.12.2021. 14:30
0
ИЗВОР: Катера

Општина Источно Ново Сарајево у сарадњи са Олимпијским центром Јахорина расписује Jавни позив за додјелу попуста на ски-карте за зимску сезону 2021/2022. година путем суфинансирања.

Овим Јавним позивом моћи ће се остварити попуст за 100 персонализованих, десетодневних (десет у сезони) ски-карата за зимску сезону 2021/22. годину, саопштено је из ове општине.

Наведена ски-карта за зимску сезону 2021/22. додјељења путем суфинансирања важећа је десет дана, и моћи ће се искористити током трајања цијеле сезоне, додаје се у саопштењу.

Путем Јавног позива, одабрани корисници ће добити попуст на десетодневну ски-карту у вриједности од 30%, док чланови породица ППБ и РВИ од I-VI категорије и чланови породице умрлих РВИ могу да остваре попуст од 50%.

Пуни износ десетодневне карте је 440,00 КМ, и на тај износ је могуће остварити попуст, ако се на позив пријави минимално 100 особа.

Јавни позив за ски карте можете преузети ОВДЈЕ, а пријавни образац на сљедећем линку – ОБРАЗАЦ

Коментари 0
Повезане вијести
Јавни позив за финансијску подршку матурантима Источне Илиџе Јавни позив за финансијску подршку матурантима Источне Илиџе
Расписан конкурс за најбољу фотографију „ИНCпирација“ Расписан конкурс за најбољу фотографију „ИНCпирација“
Хотели и њихови гости ће убудуће враћати дугове ОЦ "Јахорина" Хотели и њихови гости ће убудуће враћати дугове ОЦ "Јахорина"
Најчитаније
 • Дојаве о бомбама на више локација у Источном Сарајеву
  6h 5m
  0
 • Ухапшено лице из Источног Новог Сарајева због наношења тјелесних повреда
  5h 16m
  0
 • Крађа у Палама
  6h 19m
  0
 • Ухапшено лице осумњичено за промет наркотицима у Источном Сарајеву
  1h 53m
  0
 • Нестао Милош Граховац из Невесиња
  5h 20m
  0