Opština Istočno Novo Sarajevo raspisuje javni poziv za dodjelu popusta na ski-karte za zimsku sezonu

23.12.2021. 14:30
0
IZVOR: Katera

Opština Istočno Novo Sarajevo u saradnji sa Olimpijskim centrom Jahorina raspisuje Javni poziv za dodjelu popusta na ski-karte za zimsku sezonu 2021/2022. godina putem sufinansiranja.

Ovim Javnim pozivom moći će se ostvariti popust za 100 personalizovanih, desetodnevnih (deset u sezoni) ski-karata za zimsku sezonu 2021/22. godinu, saopšteno je iz ove opštine.

Navedena ski-karta za zimsku sezonu 2021/22. dodjeljenja putem sufinansiranja važeća je deset dana, i moći će se iskoristiti tokom trajanja cijele sezone, dodaje se u saopštenju.

Putem Javnog poziva, odabrani korisnici će dobiti popust na desetodnevnu ski-kartu u vrijednosti od 30%, dok članovi porodica PPB i RVI od I-VI kategorije i članovi porodice umrlih RVI mogu da ostvare popust od 50%.

Puni iznos desetodnevne karte je 440,00 KM, i na taj iznos je moguće ostvariti popust, ako se na poziv prijavi minimalno 100 osoba.

Javni poziv za ski karte možete preuzeti OVDJE, a prijavni obrazac na sljedećem linku – OBRAZAC

Komentari 0
Povezane vijesti
OC „Jahorina“ blokiran, Vlada Srpske vraća njihove dugove OC „Jahorina“ blokiran, Vlada Srpske vraća njihove dugove
Tjera li Vlada Srpske namjerno Olimpijski centar „Jahorina“ u stečaj Tjera li Vlada Srpske namjerno Olimpijski centar „Jahorina“ u stečaj
Agrarni fond Istočnog Sarajeva: Javni poziv za dodjelu sjemenskih paketa Agrarni fond Istočnog Sarajeva: Javni poziv za dodjelu sjemenskih paketa
Najčitanije
  • Više od dvije decenije od sramne arbitraže za Dobrinju
    23h 26m
    0
  • Krađa u Palama
    21h 44m
    0
  • Na današnji dan rođen Filip Višnjić
    6m
    0
  • Radnik pao sa zgrade, teško povrijeđen
    18h 11m
    0
  • Sa tržišta povučena ženska torba iz "Pepka"
    20h 59m
    0