Опуштено комуницирајте и подијелите љето са свима

11.07.2022. 13:46
0
ИЗВОР: katera.news

Активирајте Роминг НЕТ и опуштено комуницирајте у Србији, Црној Гори, Хрватској, Грчкој, Турској, Шпанији и на многим другим дестинацијама.

Ужвајте у љету, најљепше тренутке забиљежите и пошаљите новим телефоном из посебне м:тел понуде.

Занимљив свим корисницима, Honor 50 Lite има велики екран од 6,67 инча, одличну 64 МП четвероструку камеру и супер брзи пуњач од 66 W. Овај изванредни телефон можете можете купити по цијени од 41,71 КМ а остатак платити на рате од 7,23 КМ уз препоручену м:тел Топ тарифу.

Са врхунским АМОЛЕД екраном Redmi Note 11телефона уроните у свијет чуда уз богат приказ боја, врхунску освјетљеност, контраст и резолуцију. Обратите пажњу на овај упечатљив модел који у препорученој Плус или Плус НЕТ тарифи може бити ваш по цијени од 43,27 КМ а остатак платите на рате од 7,51 КМ.

ZTE Blade A31 је паметан телефон за почетне кориснике и за све оне који желе уређај за основну употребу по најповољнијој цијени. Уз препоручену Старт тарифу, може бити ваш по цијени од само 29 КМ.

Са новим телефоном, подијелите љето са свима, пошаљите најбоље фотке и забиљежите сваку успомену.

Више информација о Хонор 50 Лите, Редми Ноте 11 и ЗТЕ Бладе А31 телефонима добићете у најближем м:тел продајном мјесту, бесплатним позивом на 0800 50 000 или на адреси mtel.ba.

Коментари за ову вијест су искључени.
Повезане вијести
Данас је Свјетски дан телекомуникација и информационог друштва - Дигиталне иновације за одрживи развој Данас је Свјетски дан телекомуникација и информационог друштва - Дигиталне иновације за од...
Превенција је кључ безбједности дјеце у онлајн простору Превенција је кључ безбједности дјеце у онлајн простору
Триван: Успех Телеком Србија групе резултат је пословања у читавој регији западног Балкана Триван: Успех Телеком Србија групе резултат је пословања у читавој регији западног Балкана
Најчитаније
  • Источна Илиџа: Радник фирме проневјерио већу количину новца
    18h 3m
    0
  • Пале: Узео мотоцикл, није доставио резану грађу у замјену
    18h 10m
    3
  • Власник фирме из Новог Сада довео запослене у родно Невесиње
    14h 52m
    0
  • Студенти са Електротехничког факултета показали су да знају добро и са лоптом
    9h 30m
    0
  • Кандидат за градоначелника убијен на предизборном скупу!
    10h 2m
    0