Осамнаестогодишњак младићу три пута зарио нож у груди

10.09.2019. 12:23
0
ИЗВОР: srpskainfo.com

Судија за претходни поступак Вишег суда у Ужицу одредио је пртивор до 30 дана Ф. С. (18) из Краљева због сумње да је у суботу увече на Златибору ножем покушао да убије једног Чајетинца, а другом је нанио тешке тјелесне повреде.

Краљевчанину се на терет ставља тешко убиство у покушају, док се у истом предмету П. М. (18) из Ужица сумњичи за помоћ починиоцу послије извршеног кривичног дјела. И њему је такође одређен притвор.

Прије три ноћи у туристичком центру Златибора дошло је до вербалног сукоба између Ф. С. и П. М. са Чајетинцима М. Ш. и С. Ђ, а жустру расправу која је претходила умало кобним сценама започели су двојица ухапшених.

Током препирке Ф. С. је потегао нож и три пута у грудни кош, од чега једном с леђа, убо М. Ш. Краљевчанин је затим сјечивом насрнуо и на С. Ђ. коме је задао три ударца у предјелу кука и бута. Усљед задобијених повреда опасних по живот М. Ш. је најприје збринут у болници у Ужицу, а потом превезен за Београд.

Према незваничним сазнањима Блица, обојица нападача, против које је Више јавно тужилаштво подњело наредбу у спровођењу истраге, познати су полицији још од кад су били малољетници.

Коментари 0
Повезане вијести
Окончана драма: Мушкарац који је пријетио самоубиством у колима Хитне Окончана драма: Мушкарац који је пријетио самоубиством у колима Хитне
Једномјесечни притвор осумњиченима за покушај убиства у Палама Једномјесечни притвор осумњиченима за покушај убиства у Палама
Предложен притвор за двојицу Паљана осумњичених за покушај убиства Предложен притвор за двојицу Паљана осумњичених за покушај убиства
Најчитаније
  • Годишњица смрти сарајевских Ромеа и Јулије
    23h 50m
    10
  • Возач камиона погинуо у судару са аутобусом
    21h 52m
    0
  • Божовић: Ми бранимо Републику Српску, а ви свој прљави капитал!
    19h 53m
    2
  • Код Будве уловљена плава ајкула тешка скоро 200 килограма
    20h 45m
    1
  • Жена побиједила пет карцинома и живи без 11 органа
    14h 20m
    1