Oсумњичен да је искориштавао малољетну особу за порнографију

02.07.2024. 13:16
0
ИЗВОР: glassrpske.com

Полиција је у акцији "Ласер" ухапсила В.Б. из Бањалуке због постојања сумње да је искориштавао малољетну особу за порнографију.

 

Како је саопштено из Полицијске управе Бањалука, ухапшеног терете за кривично дјело искориштавање дјеце за порнографију.

-  Наведено лице се сумњичи да је у претходном периоду са малољетним лицем путем друштвених мрежа комуницирало на сексуално експлицитан начин, наводећи малољетно лице да се фотографише и пошаље му фотографије. На основу наредбе Основног суда у Бањалуци, а уз претходну сагласност поступајућег тужиоца Окружног јавног тужилаштва Бањалука данас је извршен претрес куће и покретних ствари које користи лице В.Б, те су том приликом пронађени и одузети мобилни телефони, медијуми за складиштење дигиталних података, као и други предмети који се могу довести у везу са извршењем кривичног дјела - наведено је у саопштењу.

Додаје се да је у току  криминалистичка обрада лица В.Б, а све мјере и радње у оквиру акције реализују се под надзором Окружног јавног тужилаштва Бањалука.

Акцију "Ласер" изводе полицијски службеници Полицијске управе Бањалука у сарадњи са Јединицом за високотехнолошки криминалитет, Управе криминалистичке полиције.

Коментари 0
Повезане вијести
У Билећи запаљен аутомобил полицајца У Билећи запаљен аутомобил полицајца
“Тражим мужа”: Љепотица из Бањалуке "запалила" друштвене мреже (ФОТО) “Тражим мужа”: Љепотица из Бањалуке "запалила" друштвене мреже (ФОТО)
Мушкарцу четири и по године затвора: Сексуално искориштавао дјевојчице Мушкарцу четири и по године затвора: Сексуално искориштавао дјевојчице
Најчитаније
  • Искључења струје у Источној Илиџи, Источном Новом Сарајеву и Палама
    16h 40m
    0
  • Осуђен власник стрељане у коју је ишао Коста К.
    9h 30m
    0
  • Невјероватна прича о чувеном љекару: “Лазина жена ме нашла међу мртвима, а он за мене Хрвата урадио најдрагоцјенију ствар”
    8h 49m
    0
  • Доживотна робија због убиства двогодишње дјевојчице
    7h 24m
    1
  • Испао један од најтежих Новакових ривала на путу до полуфинала Вимблдона
    7h 12m
    0