Откључан телефон убијене Лане Биједић: Пронађена фотографија која може да буде кључни доказ

13.11.2019. 12:55
0
ИЗВОР: klix.ba

Стручњаци у Њемачкој успјели су откључати телефон Лане Биједић, дјевојке која је мртва пронађена у ријеци Студенчици код Љубушког 6. септембра.

У претходних скоро мјесец и по потрага за почионицем убиства пунила је медијски простор, а вјештачење телефона требало би донијети одлучујући преокрет.

Како Кликс сазнаје, телефон несретне дјевојке враћен је у Сарајево, а анализирају га истражиоци Федералне управе полиције (ФУП). Према сазнањима, на телефону је пронађена фотографија направљена с вијадукта на аутопуту, испод којег је тијело Лане Биједић пронађено.

Невјероватно и застрашујуће је да је фотографисано баш оно мјесто на којем је рибар те кобне недјеље пронашао непомично тијело 19-годишње Мостарке и несуђене студентице грађевине.

Од раније се зна да је дјевојка у свом необјашњивом и мистериозном кретњу тог дана виђена и на самом вијадукту Студенци, као и на путу до тог мјеста од Аутобуске станице у Чапљини, на коју се довезла из Мостара.

Телефон би, надају се истражиоци, требао садржавати и друге вриједне податке о посљедњим данима несретне Мостарке, позивима, порукама.

Припадници МУП и Тужилаштва Западнохерцеговачког кантона посљедњих седмица испитали су на десетине и стотине особа те прегледали небројене сате снимака надзорних камера око Чапљине.

Лана Биједић четири дана након смрти испраћена је из Мостара за Београд, гдје је потом кремирана.

Коментари 0
Повезане вијести
Након свађе суграђанину пуцао у главу Након свађе суграђанину пуцао у главу
Ужас у Центру за социјални рад: Убио бившу жену и ранио њеног брата Ужас у Центру за социјални рад: Убио бившу жену и ранио њеног брата
Наставља се потрага за тијелом двогодишње Данке Наставља се потрага за тијелом двогодишње Данке
Најчитаније
  • Сутра обустава саобраћаја на подручју Полицијске управе Источно Сарајево
    13h 8m
    0
  • Хуманитарна група „Вукови“ покренулa хуманитарну акцију за породицу Чечар са Пала
    11h 22m
    0
  • У току средњошколски хуманитарни базар у Источном Сарајеву (ФОТО)
    9h 12m
    0
  • Република Српска добила нови Изборни закон
    12h 27m
    0
  • У уторак бесплатни прегледи дојке у Источном Старом Граду
    7h 10m
    0