Отворен фото-конкурс „Романијска зима“

04.01.2020. 10:50
0
ИЗВОР: Srna

Планинарско друштво "Гласинац" са Сокоца отворило је наградни фото-конкурс "Романијска зима" на који учесници до 15. јануара могу да шаљу фотографије природних љепота Романије и Сарајевско-романијске регије током зиме.

Секретар друштва "Гласинац" Вера Мијатовић рекла је Срни да на фотографијама могу да буду културно историјски споменици, вјерски објекти, урбане средине, сеоски пејзажи и све друго што представља природну љепоту романијског краја у зимском периоду.

Мијатовићева је напоменула да на конкурс не треба слати фотографије особа, осим оних на којима није јасно видљив лик.

Према њеним ријечима, на конкурс се могу послати максимално три колор или црно-бијеле фотографије у дигиталном облику, електронском поштом на имејл адресу Планинарског друштва "Гласинац" /пдгласинац@гмаил.цом/.

Мијатовићева је рекла да је обавезно уписати име и презиме аутора, имејл адресу, контакт телефон и назив фотографије уз писану сагласност.

Гласање за најбољу фотографију "Романијска зима" одвијаће се путем "Фејсбук" странице Планинарског друштва "Гласинац" од 20. јануара до 5. фебруара.

Мијатовићева је рекла да ће двије фотографије са највише гласова бити награђене, а једна за коју жири одлучи да је најквалитенија биће изложена у Планинарском дому "Црвене Стијене" и у просторијама Друштва у Новој спортској дворани на Сокоцу.

Коментари 0
Повезане вијести
Сокочанину привремено одузето возило због кривотвореног броја шасије Сокочанину привремено одузето возило због кривотвореног броја шасије
Сокочанин ухапшен због сумње да је нанио тјелесне повреде лицу Сокочанин ухапшен због сумње да је нанио тјелесне повреде лицу
Побједа Страхиње Башевића у Сокоцу Побједа Страхиње Башевића у Сокоцу
Најчитаније
  • Кошарац повукао одлуку о додјели 5.000 КМ Рудуљићу
    6h 51m
    5
  • Потенцијално клизиште у Сарајеву: Општина послала упозорење (ФОТО)
    23h 27m
    0
  • Писма читалаца: Лабуд гладан, кућица му мала, гађају га камењем
    8h 9m
    10
  • Чији је наш Андрић
    11h 3m
    0
  • Сувозач тешко повријеђен у саобраћајној незгоди у Источној Илиџи
    9h 16m
    0